Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ki mit tenne az alábbi helyzet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki mit tenne az alábbi helyzetben?

Figyelt kérdés

Adott egy nő vagy férfi!

A szüzességét 17 évesen veszítette el. Korábban már volt része orális szexben adott is, kapott is és nagyon élvezte.

De, akivel először lefeküdt, abban végül megtalálta élete párját és összeházasodtak.

15 éve vannak együtt, még nincs gyerek (de tervezik), van egy közös házuk, rendezett anyagi hátterük, jó munka, sok a közös cél, érdeklődési kör, minden úgy van, ahogyan vágytak rá.

A szex a partnerrel, csodás, sok mindenre nyitottak, ami az eszükbe jut, kipróbálják. Gyakoriak és nagyon élvezetesek, változatosak a szexuális együttléteik.

Viszont, hármasba vagy párcserébe nem hajlandók belemenni, egyrészt, mert ezt a pár megcsalásnak gondolja és az önérzetük sem engedné a félrelépést, egyik részről sem.

Ám, a kíváncsiság az évek alatt egyre nő az egyik félben…

Hiába, hogy jó a szex, hiába, hogy szereti a párját, mégis ott van a kérdés benne, hogy milyen lenne egy másik férfivel, nővel?

Ha egyszer adott lenne a helyzet és nagy esélye lenne, hogy nem derülne ki sosem, ti engednétek a kísértésnek, a kíváncsiságnak?

Csak őszintén!

Köszönöm a válaszokat, bármilyenek is lesznek!

2017. febr. 6. 11:50
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem tenném meg helyette feldobnám a szexuális életünket
2017. febr. 6. 11:57
 2/16 A kérdező kommentje:

De a szexuális élettel/kölcsönös szerelemmel nincs baj, csak a kíváncsiság lenne benned, hogy milyen lenne mással! Ami az évekkel egyre csak nő benned!

Bárhogy szeretnéd feldobni a szexuális életet, az a kíváncsiságon nem segítene (szerintem).

2017. febr. 6. 12:01
 3/16 anonim ***** válasza:
22%
Én gyakran keresek erre párokat, mivel a párom abszolút nem vevő rá. De még nem tettem meg, mert valahogy mindig az utolsó pillanatban táncolt vissza a pár. 27/F
2017. febr. 6. 12:02
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Soha. A gerincem mindig erősebb, mint a kíváncsiságom.

Ha bármi ilyet megtennék, nem tudnék a szemébe nézni.

2017. febr. 6. 12:19
 5/16 anonim ***** válasza:
10%
A lenyeg hogy csak okosba... :)
2017. febr. 6. 12:21
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Na már most én már átestem egy ilyen vívódáson egyszer. Keresgéltem mindig magamnak az okot hogy na ezért megtehetem, hogy így nem rossz így nem vagyok rossz ember és stb. Mindig találtam rá okot, de aztán ki is derült róla hogy nem jó. Egészen odáig eljutottam hogy megtudnám tenni és lenne is rá okom, csak ehhez vagy hazudnom kéne, vagy el kéne mondanom a páromnak hogy én erre vágyom. S meg is engedte volna. Viszont egészen biztos hogy fájt volna neki, 100%. Szóval vagy hazudok neki, amit én nem bírtam volna el, vagy pedig fájdalmat okozok neki. Mikor el jutottam erre a szintre és ez teljes mértékben kikerülhetetlen, akkor szembesültem azzal hogy engem nem érdekel más és tökéletes megvagyok más nélkül.
2017. febr. 6. 12:32
 7/16 anonim ***** válasza:
78%
Nem. Mivel van gerincem. Másrészt meg nem lennek hozzá gyomrom hogy félrekúrjak. Mert aki Tényleg boldog a párja mellett és szereti őszintén tisztaszívből annak megsem fordul a fejében hogy félrekeféljen... Ez az én véleményem de lehet van aki ezt másképp látja. 23 L
2017. febr. 6. 12:36
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy abszolút felesleges és értelmetlen kíváncsiság... Momentán én is kíváncsi vagyok milyen lehet 360 km/h sebességgel körözni egy F1 es pályán de mivel életemben nem vezettem még áramot sem így tudom hogy ez nem fog megvalósulni így letettem róla

Na mármost ha ott vagy hogy 15 éve együtt vagytok tehát jó ideje ismeritek egymást így azt is tudhatod hogy a másik nem fog belemenni te viszont egy életet tennél tönkre ha megtennèd

Mèrlegelni kell hiszen 15(!!!) Éve vagytok együt szinte együtt lèlegeztek már és fél van építve az életetek

Ezt megèrnè eldobni egy élményért cserébe? Nem jobb békességben èlni és szeretni egymást?

2017. febr. 6. 12:49
 9/16 icu75 ***** válasza:
100%
Nézd, én nem tudok elvonatkoztatni attól hogy milyen lehet az a kíváncsiság ha még nem voltál mással. Mivel én megéltem majdnem mindent ami érdekelt még a kapcsolatom előtt. Így viszont tudom hogy egy ennyire jól működő szerelmi kapcsolatot kár lenne ezért veszni hagyni. Ugyanis ha belemész akkor a kapcsolatodnak annyi, még ha a másik nem tudja meg akkor sem fogod magad jól érezni vele többé. Inkább azt tanácsolnám várj vele,az idő neked dolgozik ha a kapcsolatotok tökéletes marad akkor hosszú évek múlva lesz merszetek/igényetek a nyitása.
2017. febr. 6. 13:02
 10/16 anonim ***** válasza:
30%

Én értem mire gondol a kérdező, és emiatt nem is értek egyet pl 7essel. Nem feltétlen gerinc vagy szerelem kérdése a dolog. Egész életen át egyetlen szexuális partner.. nagyon jó, ott egy nagyon erős kapcsolat van! De van egy valami, amit életünk párja képtelen megadni: az, hogy valaki más legyen:D

Ismerem az érzést, barátnőm is ismeri. Úgy néz ki ugyanez lesz velünk is, mert már az esküvőt fontolgatjuk, harmadik fél gondolata meg sosem játszott a szexben.

Néha elhangzik: "Te vagy életem párja, és boldog vagyok, ha leélhetek veled egy életet, de.. igazán találkozhattunk volna úgy 2 évvel később is":D

Mi erre a megoldás? Fogalmam sincs. Nem tudom elképzelni, hogy képes lennék belemenni egy kicsapongásba, akármennyire is vágyom rá. Ki merjük mondani egymásnak, hogy szeretjük egymást, vágyjuk egymást, úgy mint senki mást, de azért időnként mást is megkívánunk/megkívánnánk

A szerelemben néha (gyakran) áldozatokat kell hozni. Erről le kell mondani. Vagy valamiféle kompromisszumot lehet hozni, de csak óvatosan, hisz árthat a kapcsolatnak.

Van aki jobban tűri amúgy, van aki kevésbé. Én pl elvárom, hogy barátnőm elmondja, ha hülyeséget csinált, és ennél fogva ha elmondja, nem fogok rá nagyon haragudni. Ő kategorikusan megkért, hogy inkább hallgassak, ha ilyesmi történne. Ki hogy kezeli, mindkettő védi a kapcsolatot, csak a jellemtől függ.

2017. febr. 6. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!