Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hetero lanyok ti az alábbi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hetero lanyok ti az alábbi helyzetben tényleg képesek lennetek felizgulni egy masik lányra?

Figyelt kérdés

Hónapok óta szingli vagy es ez ido alatt, csak masztiztal, de a családdal elmész pl vendégségbe, ahol a gyerek egy veled egykorú lany. A lany láthatóan nagyon vonzó típus es amig szülők beszelgetnek ti félre vonultak dumálni a szobájába. Beszelgettek, beszelgettek, amikor egyszerre minden előzmény nelkul megkerdezi, hogy megmasziroznad e a talpát. Nem fűz hozza tobbet, csak nez a szemedbe. Tegyük fel, hogy, ha furcsallod is, kedvessegbol igent mondassz es szembe ülsz vele, hogy meg tudd neki maszírozni. Mikozben maszirozod folytatjatok a beszélgetést, nem történik több...

Tehát a kérdés, hogy, ha ilyen szituációba kerulnel és a csaj tényleg nagyon szép, te viszont hetero vagy, feltudnal e izgulni. Nyar miatt mezitlab lenne, shortban.

Ha őszintén bele képzeled magad a helyzetbe eltudod képzelni, hogy lenne egy olyan pont, ahol bizseregni és forrosodni kezd a puncid? Ahol titkon remelned, hogy van valami hátsó szándéka a lánynak? Esetleg maszirozas kozben fantazialnal.

2016. márc. 6. 13:03
 1/6 anonim ***** válasza:
97%
nem.
2016. márc. 6. 13:09
 2/6 anonim ***** válasza:
95%

Én bi vagyok, de még így sem lennék képes felizgulni. Ez édes kevés.

24L

2016. márc. 6. 13:34
 3/6 anonim ***** válasza:
96%

Én bi vagyok,de én idegeneknek nem masszírozom meg semmilyét sem,lehet az ultra szexi lány is.

De ha még ismerném is a lányt,édes kevés ahhoz,hogy felizguljak,meg benedvesedjek.

Nekem a szintén bi legjobb barátnőm masszírozta már meg a lábamat,hátamat is,kettesbe voltunk mégsem tocsogott a bugyim.Nekem ez nagyon kevés

23/L

2016. márc. 6. 17:08
 4/6 anonim ***** válasza:
95%
előbb izgulnék fel lányra, mint fiúra.:D
2016. márc. 7. 21:07
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez azert keves lenne talan ha meg valamit csinalna pl. Masszazs akkor talan ,de nem biztos..
2016. márc. 20. 15:35
 6/6 anonim válasza:
100%
A kígyók,... a kígyók kígyóznak.
2018. máj. 22. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!