Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hogyan jut dűlőre a párjával orál kérdésben?
Az én párom sajnos pont az a fajta, aki pont azt nem akarja csinálni ami egy kicsit is jól esne.És azt sem engedi hogy én kielégitsem orálisan,hogy nehogy vissza keljen neki adni,mondjuk én nem azért csinálom de ő ezt úgy fogja fel.És nem is tudom megbeszélni vele mert mindig kiabálás meg ha nem tettszik keressél mást szöveg lesz belőle.Pedig én nem akarom e miatt elhagyni, vagy megcsalni.
Nekem már az is jó lenne ha alkalmanként úgy lenne ahogy szeretném nem minden nap,de mindig csak hamis ígéretet tesz hogy most ezt csinálom veled meg ahogy szeretnéd,és amikor oda jutunk akkor sosem úgy van.És a végén mindig ő sértődik meg csak azért mert én csalódott vagyok.
Volt már valaki hasonló helyzetben,és mi volt rá a megoldás?
Vagy inkább fogadjam el és ne hozzam fel többet?
Nőként mondom, hogy ha férfi lennék, én már rég kiléptem volna ebből a kapcsolatból.
Mivel számomra az orális szex alapvető része a szexnek, oda-vissza, így nekem nem kéne olyan partner, aki nem csinálja. Nem azzal van a baj, hogy nem csinálja, biztos van olyan, aki nem igényli, de az nem én vagyok, így ez egyenlő azzal, hogy nem egyeznek a szexuális igényeink, nem illünk össze, innentől fogva nincs értelme a kapcsolatnak. Oké, értem én, szereted, meg minden, de a szerelem elmúlik, a szex, rossz, akkor utána szerinted mi marad? Elárulok egy titkot, semmi!
Nekem volt olyan pasim, aki szintén nem akarta nekem csinálni, de viszont ő igényelte tőlem... hát mondanom sem kell, hogy én nem "tűrtem" és hamar vége is lett :D Ez nekem elég fontos, mivel én szex közben nem megyek el :S De szerencsére a jelenlegi páromnak ez nem okoz gondot.
Minden esetre én azt tanácsolom, hogy iszogassatok, aztán ha már bevállalósra itta magát a barátnőd, kényeztesd orálisan, utána úgysem fog neki ellenállni...:D Valószínűleg zavarban van, és ezért nem engedi. Az a lényeg, hogy úgy érezze ő akarja.. Mondhatod neki, hogy úgy megcsókolnád ott lent meg ilyenek, egy idő után úgyis rágerjed:D
Ha te is úgy szereted,hogy alatta csúszkáljon a nyelve, az nálunk is probléma volt az első kapcsolatomban, mert rosszul voltam tőle, öklendeznem kellett és csak azt vártam, mikor legyen már vége. Ahogy én csináltam az nem volt jó neki. Lovagolni meg nem minden nő szeret,én sem szoktam, mert nem érzek úgy semmit,abból is csak monoton mozgás lenne a részemről mert azt sem érezném mit csinálok. Ez meg kínos. Más pozíciókban tökre jól lehet szexelni, ha mással nincs baja, válogathattok. Nekünk pl nagyon bejött a kutya, asztalon, kanapé oldalán, mindenféle pozícióban. Orálnál a 69 volt az egyetlen amikor jól működött. Aztán a második partneremnél valahogy helyre kerültek a dolgok orálnál is. Nem tudom miért, de ő olyan gyönyöröket okozott nekem, hogy szó szerint boldog voltam hogy csinálhatom neki...:-)
Szerintem egyszerűen nem illetek össze szexuálisan, és lehet mindketten boldogabbak lennétek mással. De ha jó a kapcsolat és szeretitek egymást, akkor érdemes lenne kedvesen, nem számonkérően megbeszélni. Csak legalább mondja el hogy mi baja van, miért nem jó, hogyan lehetne kiküszöbölni a problémát.
Hát, én egy pillanatig nem maradnék együtt ilyen csajjal, mondom ezt nő létemre.
Nem az a baj, hogy nem csinálja, hanem a körítés, amit ad mellé (kiabálás, hiszti)... kizárt, az életkedvem is elmenne egy ilyen lánytól, nemhogy a szexuális.
Nem vagyok vele számonkérő,az a baj hogy nem is akarja megbeszélni akármilyen szépen kérem.
Akárhogy odateszem magam szexuálisan vagy megteremtem a legjobb légkört,nekem akkor sem fog másképp végződni a dolog ha még meg is ígérte,mert akkor meg az a vége hogy én csak azért csinálom hogy megkapjam amit akarok ergo önző vagyok.
Nem tudok rajta ki igazodni,és már nagyon nincs is kedvem csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!