Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem szexszel egy nő hosszabb ideig a párjával, esélyes hogy megerőszakolhatja?
Tudom, hogy hülye kérdés, bocsi!
Az egyik csoportterapian terelődött ra a tema, es felkeltette az érdeklődésem.
Ti hogy gondoljatok?
Előre is köszönöm.
Az a férfi személyiségétől függ. Ha hajlamos az erőszakra, akkor nagyobb a valószínűsége, mint ha nem :)
21/L
létezik egy kapcsolatban olyan hogy erőszak?!
mert én nem igazán látom ezt. inkább olyan van, hogy van egy srác (alapesetben), aki nem tartja tiszteletben a másik akaratát, de hogy erőszak...
elvégre én azért jövök össze a barátnőmmel, mert szeretem ezáltal ha ő le akar szopni naponta 25x lehet hogy ez nekem nem fog tetszeni, mert mehetek az urológushoz mert kivérzik a farkam, de az övé vagyok.
ugyanúgy ha én 30x akarom megujjazni 30x ujjazom meg, tudom hogy a számok reálisan hülyeségek, de ez is a lényege, itt az elven van a kérdés.
Barátnőm szokta mondani hogy fáj a feje, vagy rossz a kedve és nem akarja de innentől ez megint rajtam múlik, hogy most én ezt tiszteletben tarom-e vagy sem. Tiszteletben szoktam tartani, de ha nem így lenne akkor sem erőszakot követnék el, hanem egy bunkó idióta lennék, akit valszeg hamarosan elhagyna a párja.
De olyan hogy a férfi megerőszakolja a barátnőjét?! olyan nem létezik. Megerőszakolni csak olyat lehet aki nem akar veled szexelni. De a barátnőd valószínűleg akar, elvégre a barátnőd.
Nem azt mondom hogy nincs igazad, mert igazad van, teljesen bunkóság ha a srác lefekteti a barátnőjét akkor ha neki semmi kedve hozzá, de azt ne nevezzék már "megerőszakolásnak". Inkább egy szakításra adó oknak.
A jog ismeri a családon belüli erőszak fogalmát, 1997 óta Magyarországon a házasságon belüli nemi erőszakot a törvény is bünteti. Szóval igen, barátnőt, feleséget is meg lehet erőszakolni.
Egyébként ha egy nő hosszabb ideje nem szexel a párjával, akkor a leggyakoribb, ami történik, hogy a párja elhagyja, megcsalja, vagy beletörődik, és maszturbál. Az erőszakhoz egy erőszakos személyiségre van szükség. Normális férfi nem fog erőszakot elkövetni senkin, függetlenül attól, hogy mikor szexelt utoljára.
hiába ismeri a jog.
ha a barátnőm felkelt egy orállal - ami szokása - nem rohanok a rendőrségre feljelenteni őt! Ha én nyalom ki miközben alszik és arra ébred, ő se jelent fel engem.
Nincs olyan hogy "szexuális erőszak" egy kapcsolatban. Max olyan van, hogy a nő fél szakítani, ezáltal sima "erőszakról" van szó. Szexuális erőszak lelki eredetű probléma elsősorban, nem fizikális közösülés a probléma, hanem az azzal járó depresszió, utóidőszak, felfogás...
Egy nő, aki beleegyezik a kapcsolatba, nem fog a pasija által olyan lelki dolgokat átélni, mintha megerőszakolnák. Maximum megharakszik és zokonveszi a történetet, hogy az ő érzései le vannak szarva, és szakít a pasijával... de ez nem erőszak, hanem egy buta cselekedet és kihasználás...
Én már beszélgettem erről egyébként a barátnőmmel amivel ő is egyetértett, hogy "megerőszakolás" nincs és nem is létezik ha olyan a másik szereplő, akivel te egyeztél bele hogy a pasid lehessen.
Az erőszak ott van amikor nem egyezel bele a párkapcsolatba, se a szexbe, és ennek ellenére lefektetnek... az az erőszak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!