Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha nem szexszel egy nő hosszab...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem szexszel egy nő hosszabb ideig a párjával, esélyes hogy megerőszakolhatja?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy hülye kérdés, bocsi!

Az egyik csoportterapian terelődött ra a tema, es felkeltette az érdeklődésem.

Ti hogy gondoljatok?

Előre is köszönöm.

2016. szept. 13. 16:54
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
8%

Biztos, nálunk ez nem így van.

A barátnőm feje sokszor fáj vagy valami más és nem szól, de sosem utasít el, az más dolog hogy látom rajta max mikor berakom neki hogy nem akarja. Ekkor általában leállok. De olyan hogy én ne tehetném meg ha akarnám még nem volt, és nincs is ebben a kapcsolatban.

Most hogy kevered ide a gyerkeket? Te alapesetben velük is szexelsz? Nem. Akkor meg hogy jönnek ide? Undorító vagy.

Sokszor van nálunk hogy a barátnőm nyügös, rossz kedve van nem akarja, aztán mihelyst leterítem, hasra fordítom kedvet kap az egészhez. Ha mégsem akkor le szoktam állni természetesen de nem azért, hogy ne legyen erőszak, hanem mert nekem fontos hogy ő élvezze.

De egyszer nem fordult elő hogy azt mondja hogy "nem", "nincs kedvem", "hagyjál már", "most ne". De fordítva se, pedig nem mindig a legjobb, ha orállal ébreszt mert azért néha alig alszok és ő még hajnalban felébreszt mikor reggel elmegy előtte, de nem veszem zokon vagy ilyesmi, pedig ennyi erővel ez is lehetne erőszak.

Nem tudok olyan szituációt elképzelni - nálunk legalábbis - ami erőszaknak minősülne.

2016. szept. 13. 22:40
 12/23 anonim ***** válasza:
35%
Én szakítanék vagy ha gyerek van titkos szeretőt keresek. 39 f
2016. szept. 13. 22:48
 13/23 anonim ***** válasza:
90%

Ki kérdezte a te életedet?? Itt a szexuális erőszakról van szó és nem a te magánéletedről, ami mellesleg senkit sem érdekel. A te elveid szerint, ha valaki beleegyezik a kapcsolatba és a barátja szexre kényszeríti az nem szexuális abúzus, hanem bunkóság, csupán egy buta cselekedet.

" Nincs olyan hogy "szexuális erőszak" egy kapcsolatban."

"

Egy nő, aki beleegyezik a kapcsolatba, nem fog a pasija által olyan lelki dolgokat átélni, mintha megerőszakolnák. "

Olvasd vissza amiket írsz mielőtt elküldöd. Idióta.

2016. szept. 13. 22:48
 14/23 anonim ***** válasza:
87%
Amúgy meg ha valaki párkapcsolatban lesz egy emberrel, akkor az nem arra szerződtetik, hogy megb*sszák akkor is, ha nincs kedve. Engem ne fordítson hasra ha nem vagyok olyan hangulatban, és tartsa tiszteletben a kérésemet.
2016. szept. 13. 22:52
 15/23 anonim ***** válasza:
96%
11#, nem a barátnődről van szó, aki szereti, ha orállal ébreszted, hanem azokról a nőkről, akiket megerőszakolt, vagy rendszeresen megerőszakol a férjük, élettársuk, barátjuk. Vagy szerinted az sem erőszak, ha valakit megver a férje, ha nem akar szexelni? Vagy ha azzal fenyegeti, hogy elválik, és elveszi a gyerekeit? Akit bármilyen formában szexuális tevékenységre kényszerítenek akarata ellenére, azt bizony megerőszakolják, és mindegy, hogy milyen viszonyban van az erőszaktevővel.
2016. szept. 14. 01:48
 16/23 anonim ***** válasza:
0%

Utolsó! Én nem mondtam hogy nincs erőszak, én azt mondtam szexuális erőszak nincs... mert ha én most felkeltem és berakom neki, akkor berakom neki. Nálunk ez így megy és ez előtt is ilyen párkapcsolatom volt, nem tudok olyan szituációt elképzelni amikor én - akár akarata ellenére - ne tehetném be, ha nem akarnám.

Ez pedig nem szexuális erőszak, ha eltűri azt, hogy használjam amikor nem akarja, az más kérdés, hogy nem szoktam ilyet csinálni, de csinálhatnék.

Érted?

2016. szept. 14. 02:36
 17/23 A kérdező kommentje:

#13 Teljes mertekben egyetértek veled.

.... Köszönöm Mindenkinek!

2016. szept. 14. 07:41
 18/23 anonim ***** válasza:
0%

Kettő nem üti ki egymást, kiegészíti azt:

" Nincs olyan hogy "szexuális erőszak" egy kapcsolatban." -> mivel nem erőszak, hanem önkényes cselekvés.

" Egy nő, aki beleegyezik a kapcsolatba, nem fog a pasija által olyan lelki dolgokat átélni, mintha megerőszakolnák. " -> ezáltal nincs depresszió, csak csalódás.

A megerőszakolás problémája ott van mikor egy idegen "megerőszakol" a te akaratod ellenére.

Nem mindegy hogy hazamegyek és a barátnőmről szó nélkül letépem a bugyit ha akarom, vagy ha elmegyek egy buliba és ott teszem meg ezt egy idegennel... elég nagy a különbség... míg az első az egy hétköznapi cselekvés, a második már erőszak.

És az "erőszakot" meg a "szexuális erőszakot" vegyük külön, mert ezt meg sokan itt összekeverik, az első igen is létezik vannak férfiak akik visszaélnek az erejükkel és ütik/verik a párjukat, de azok inkább nem férfiak.

De lényeg azon volt (abban a két mondatban) hogy szexuális erőszak azért nincs, mert ha akarata ellenére én csinálok vele valamit (amit megjegyzem, többször csinálja ő, az én akaratom ellenére), ott nincs lelki eredetű depresszió, mivel "élete párja" csinálja vele amit akar, nem egy idegen.

Maximum csalódik a másikban hogy ennyire "hidegen hagyják az ő érzelmei" és amiért ő ennyire "önző". Jó lenne megtalálni magadtól is az összefüggést a két mondat között, mert ez nem igen sikerült látom.

2016. szept. 14. 11:35
 19/23 anonim ***** válasza:
0%

Amit meg lehagytam, és lényeges, az meg az hogy kicsit át kéne gondolni a párkapcsolat fogalmát, meg magát a szexet is. Az egy dolog hogy azt nem veszed észre, hogy az első mondat, amivel jöttél az kifejti hogy nincs "szexuális erőszak" a második meg csak megmagyarázza hogy miért nincs, de akkor azzal tisztában lehetnél mi is a szex lényege...

Elmondom, a másik kielégítése. És egy igazán jól müködő kapcsolatban nem arról szól a dolog hogy te most hopsz "kanos" vagy vagy sem és ez határozza meg azt hogy te neked most van kedved orgazmust átélni vagy sincs. Nem ez már magában rossz.

Egy kapcsolatban mindig az a fontos hogy a párodat elégítsd ki, így ha valamelyikünknek kedve akad a szexhez a másikunk azonnal ajtót nyit. Ha nekem van kedvem ő kielégít így vagy úgy, nincs olyan hogy erőszak. Ha hajlani 3-kor tolom oda neki, akkor felkel, leápol, alszik tovább. Fordítva is így működik.

Vagyis ha most valaki azzal jön hogy "nekem nincs kedvem" akkor ott az önzőség nyilvánosul meg, mert ha én kanos vagyok és a barátnőm nem csillapítja az érzéseimet, akkor nem vagyok kielégítve, ezáltal szar a szexuális életünk... de nálunk ilyen nincs szerencsére... úgy látom ezek szerint ez elég elterjedt dolog.

2016. szept. 14. 11:41
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Még mindig nem a te magánéletedről van itt szó, de úgy látszik, hogy ezt képtelen vagy felfogni:) Eléggé nem vagy tisztában az élet árnyoldalaival, ha azt képzeled, hogy csak idegen erőszakolhat meg valakit (nemtől függetlenül).

" szexuális erőszak azért nincs, mert ha akarata ellenére én csinálok vele valamit ott nincs lelki eredetű depresszió, mivel "élete párja" csinálja vele amit akar, nem egy idegen."

Értem, tehát ha lefogod és mondjuk anális közösülésre kényszeríted azt tűrje el, mert élete párja csinálja? Persze, te nem vagy bűnös, nem követtél el semmit, csupán bunkó vagy?

"Ez pedig nem szexuális erőszak, ha eltűri azt, hogy használjam amikor nem akarja, az más kérdés"

Van az a sokkos állapot, amikor mozdulni sem tud az illető és pont a te magadfajta "férfiak" miatt hiszi azt, hogy az ő hibája, amiért ellenkezni sem tudott. Pedig ez természetes reakció, megeshet.

""nekem nincs kedvem" akkor ott az önzőség nyilvánosul meg, mert ha én kanos vagyok és a barátnőm nem csillapítja az érzéseimet, akkor nem vagyok kielégítve, "

Előbb még kioktattál a szex lényegéről, hogy a másik kielégítése a fontos.

"

"És egy igazán jól müködő kapcsolatban nem arról szól a dolog hogy te most hopsz "kanos" vagy "

Nem függ össze a kettő. Másrészt bocsássa meg nekem a világ, ha hajnali háromkor nem szeretném kielégíteni a páromat úgy 12 óra munka után és még én válok önzővé??

2016. szept. 14. 13:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!