Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ki hogyan jut dűlőre a párjáva...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki hogyan jut dűlőre a párjával orál kérdésben?

Figyelt kérdés

Az én párom sajnos pont az a fajta, aki pont azt nem akarja csinálni ami egy kicsit is jól esne.És azt sem engedi hogy én kielégitsem orálisan,hogy nehogy vissza keljen neki adni,mondjuk én nem azért csinálom de ő ezt úgy fogja fel.És nem is tudom megbeszélni vele mert mindig kiabálás meg ha nem tettszik keressél mást szöveg lesz belőle.Pedig én nem akarom e miatt elhagyni, vagy megcsalni.

Nekem már az is jó lenne ha alkalmanként úgy lenne ahogy szeretném nem minden nap,de mindig csak hamis ígéretet tesz hogy most ezt csinálom veled meg ahogy szeretnéd,és amikor oda jutunk akkor sosem úgy van.És a végén mindig ő sértődik meg csak azért mert én csalódott vagyok.

Volt már valaki hasonló helyzetben,és mi volt rá a megoldás?

Vagy inkább fogadjam el és ne hozzam fel többet?

2017. febr. 3. 23:40
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
nem világos amit irsz! fiu, lány vagy? pontosan mi a probléma az orállal? hány évesek vagytok? Ird meg nyugodtan priviben is ha itt nem akarod!
2017. febr. 3. 23:43
 2/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom melyik fél lehetsz,talán a pasi. Az biztos,hogy nem venném el a csajt. Komolyra fordítva a szót nem mondj le a vágyaidról. Mi az,hogy kussba kell lenned és kiabál veled,ha szóba hozod. Nekem elég lenne a szakításhoz. Bár velem könnyű dolgod lenne,mert viszont is elvárnám.
2017. febr. 3. 23:46
 3/32 A kérdező kommentje:
Pasi vagyok egyébként.
2017. febr. 3. 23:50
 4/32 anonim ***** válasza:
Szinte mindig azzal kezdek, hogy kissé felizguljon a lány, ha ő izgul fel és ő akar szexelni, akkor ő is beszokta kapni :)
2017. febr. 3. 23:54
 5/32 A kérdező kommentje:
Már próbáltam,és az a baj akármilyen odaadó vagyok attól sem jön meg a kedve.Nem azt mondom h nem csinálja mert csinálja,de max annyit ér el vele hogy csak össze nyálaz.
2017. febr. 3. 23:57
 6/32 anonim ***** válasza:
0%

Ha pasi vagy "hisztis keress másikat dobd ki" típusú válaszokra tippeltem volna de szerencsére most nincsenek itt a gy értelem mesterei (még).

Ha nagyon erősen undorodik tőle nem fogja megtenni. A következő tényleg hülyeségnek fog hangzani de van aki ki tudja magát elégíteni orálisan és... próbáld meg hátha. (Tényleg nem hülyeségből mondom.)

2017. febr. 3. 23:58
 7/32 A kérdező kommentje:
Hát az már akkor szegénységi bizonyítvány,akkor inkább hagyom is.Nem azt mondom hogy nem csinálja,hanem azt hogy nem jól.
2017. febr. 4. 00:01
 8/32 anonim ***** válasza:
100%
Ti egyszerűen nem illetek egymáshoz.
2017. febr. 4. 00:16
 9/32 A kérdező kommentje:
De én alkalmazkodnék,de ő úgy van vele hogy nem kell csak hogy neki se keljen.
2017. febr. 4. 00:22
 10/32 anonim ***** válasza:
51%
Sosem értettem mit nem élveznek rajta csajok. Olyan kurwa jó érzés csinálni. És ha viszonozzák.. főleg egyszerre. Áh.Mennem kell.
2017. febr. 4. 00:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!