Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hogyan jut dűlőre a párjával orál kérdésben?
Az én párom sajnos pont az a fajta, aki pont azt nem akarja csinálni ami egy kicsit is jól esne.És azt sem engedi hogy én kielégitsem orálisan,hogy nehogy vissza keljen neki adni,mondjuk én nem azért csinálom de ő ezt úgy fogja fel.És nem is tudom megbeszélni vele mert mindig kiabálás meg ha nem tettszik keressél mást szöveg lesz belőle.Pedig én nem akarom e miatt elhagyni, vagy megcsalni.
Nekem már az is jó lenne ha alkalmanként úgy lenne ahogy szeretném nem minden nap,de mindig csak hamis ígéretet tesz hogy most ezt csinálom veled meg ahogy szeretnéd,és amikor oda jutunk akkor sosem úgy van.És a végén mindig ő sértődik meg csak azért mert én csalódott vagyok.
Volt már valaki hasonló helyzetben,és mi volt rá a megoldás?
Vagy inkább fogadjam el és ne hozzam fel többet?
Ha pasi vagy "hisztis keress másikat dobd ki" típusú válaszokra tippeltem volna de szerencsére most nincsenek itt a gy értelem mesterei (még).
Ha nagyon erősen undorodik tőle nem fogja megtenni. A következő tényleg hülyeségnek fog hangzani de van aki ki tudja magát elégíteni orálisan és... próbáld meg hátha. (Tényleg nem hülyeségből mondom.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!