Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ki hogyan jut dűlőre a párjáva...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki hogyan jut dűlőre a párjával orál kérdésben?

Figyelt kérdés

Az én párom sajnos pont az a fajta, aki pont azt nem akarja csinálni ami egy kicsit is jól esne.És azt sem engedi hogy én kielégitsem orálisan,hogy nehogy vissza keljen neki adni,mondjuk én nem azért csinálom de ő ezt úgy fogja fel.És nem is tudom megbeszélni vele mert mindig kiabálás meg ha nem tettszik keressél mást szöveg lesz belőle.Pedig én nem akarom e miatt elhagyni, vagy megcsalni.

Nekem már az is jó lenne ha alkalmanként úgy lenne ahogy szeretném nem minden nap,de mindig csak hamis ígéretet tesz hogy most ezt csinálom veled meg ahogy szeretnéd,és amikor oda jutunk akkor sosem úgy van.És a végén mindig ő sértődik meg csak azért mert én csalódott vagyok.

Volt már valaki hasonló helyzetben,és mi volt rá a megoldás?

Vagy inkább fogadjam el és ne hozzam fel többet?

2017. febr. 3. 23:40
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
Jó hallani hogy ilyen is van,de ha nálunk van is valami én úgy veszem észre hogy azon van hogy minél hamarabb vége legyen.
2017. febr. 4. 00:29
 12/32 anonim ***** válasza:
Szerintem próbáljátok 69-ben. Én olyankor mindig nagyon szenvedélyesen tudom csinálni (amúgy nem vagyok oda érte mert ő jókora méret és elfárad az állkapcsom, de amikor egyszerre csináljuk az olyan izgató...
2017. febr. 4. 00:36
 13/32 A kérdező kommentje:
Én is benne lennék ilyenben de ő hamar elfárad,én bírom fent is meg hátulról is sokáig de ő két percnél tovább már lovagolni sem akar mert elfárad.
2017. febr. 4. 00:51
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
Nalatok nem az a gáz,hogy nem akarnak lecumizni,hanem az,hogy a nőd igencsak frigidecske. Meg talán szìnésznőcske. Úgy tűnik nemigen élvezi a szexet. Nem kéne ezt megbeszélnetek?
2017. febr. 4. 00:55
 15/32 A kérdező kommentje:

Jajj dehogy is nem élvezi,csak arról van szó hogy mikor én jövök akkor ő nem töri magát úgy mint én.Csak nem akartam bunkó lenni,azért nem így írtam.

De most mit csináljak vele?

2017. febr. 4. 01:01
 16/32 Noblesse Oblige ***** válasza:

Az nem lehet, hogy előtted rossz tapasztalatai voltak?

Mert ha ez fennáll akkor a nem a nő frigid.

De persze ennyiből még lehet az is, hogy neki nem fontos a szex. Mármint csak túlesik rajta.

2017. febr. 4. 01:34
 17/32 A kérdező kommentje:
Én vettem el a szüzességét anno,úgy hogy nem hiszem hogy ez lenne a gond.
2017. febr. 4. 01:37
 18/32 anonim ***** válasza:
Én szeretem az orált adni és kapni is. F
2017. febr. 4. 07:00
 19/32 anonim ***** válasza:
Nálunk alap az orális szex oda-vissza. De van aki undorodik tőle.. És ha nem szeretné akkor ne erőltetsd. És vannak olyan lányok akik nem szeretik ha nyalják. 23 L
2017. febr. 4. 07:16
 20/32 anonim ***** válasza:

Nem kell dűlőre jutnunk, mert mindketten szívesen kényeztetjük a másikat.

Elég önző dolog a barátnőd részéről, hogy nem is hajlandó megbeszélni. Nem fog ez hosszútávon működni...

2017. febr. 4. 07:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!