Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/ Férfiak ilyenkor normális, hogy fel áll a férfiassága, szerintetek mondjam neki, hogy szeretnék szexet vagy ez bénán hangzik?
4 hónapja együtt vagyok a barátommal:) nagyon boldogok vagyunk, szeretjük egymást. Szex még nem volt! Csak petting, csók, ölelés, simogatások stb.
A barátomnak viszont sokszor ágaskodik a farka. Amikor alszunk, mindig rám tapad és érzem, hogy felizgult, pedig nem is volt csók vagy ilyesmi, ez ilyenkor is előfordulhat, ha csak összebujunk és átölel engem amikor alszunk? Meg ha otthon vagyunk és csókolózunk és magához húz, mindig érzem a keménységét...meg hát látom is. Nagyon tetszik, hogy hatással vagyok rá, de szeretnék is most már lefeküdni vele, ( ő az első barátom)
Szerintetek mondjam meg neki, hogy lehet szex? Mert eddig úgy éreztem azért várt, mert tudta, hogy szűz vagyok és nem volt még barátom,meg petting is csak 1 hónapja van.
19.L
:)
Mondjuk nyúlj oda, simogasd, kapd be, stb... le fogja vágni, hogy mit akarsz.
És igen, normális, a barátomnak egy összebújós filmnézéskor már áll, pedig nem tizenéves.
Csak szerintem gáz,hogy tini kategóriában valakinek a pasija már felnőtt férfi?-ez nem neked szól kérdező.
Ne mondd neki,hanem éreztesd vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!