Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vegyem rá ezek után, hogy hagyja hogy reggelente tegyem amit tennem kell?
A barátom már régóta mondta, hogy szájszagom van reggel és nagyon sokáig meg is marad délelőtt. De azt mondta, elvileg ha orális szexszel indítom a napot, akkor egyből elmúlik a sok nyál meg ezek miatt. Szóval nem akarok büdös szájjal mászkálni, mostanában majdnem minden reggel így indítok.
De egyik reggel, mikor még kicsit mérges voltam rá a tegnapi nap miatt, direkt nem fejeztem be, abbahagytam előtte. Már úgyis elmúlt a szájszagom. Erre nagyon mérges lett, és kézzel folytatta aztán. Mikor nagyon közel volt, akkor újra kezelésbe vettem a számmal, de utána nem nyeltem le neki, hanem ráköptem az egészet a hasára, mellkasára, mert attól még mérges voltam.
Nagyon begurult, és azt mondja, fontolja hogy többé nem hagyja hogy reggel orállal kezdjek, mászkáljak csak büdös szájjal.
Mondd hogy ez csak kamu...:D es nem hitted el hogy a barátod igy használ ki h minden reggel leszopd...:D
Hany eves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!