Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan vegyem ra a baratnomet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem ra a baratnomet a tobb szexre?

Figyelt kérdés

Hat eve vagyunk egyutt.Imadom,szeretem!Annyi a problema, hogy ha rajta mulana,eleg lenne ket hetente egyszer szexelni.De en tobbet igenyleg,pl. heti 3-4 legalabb. Tobbszor beszeltunk rola,megbeszeljuk hogy valtoztatunk...de valahogy megsem.

Tudom hogy mind kulonbozoek vagyunk,de megis..lanyok mivel lehet elerni a tobb szexet?

2016. dec. 20. 13:31
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nolvelni kellene a libidojat. Mast nem lehet tenni.
2016. dec. 20. 13:35
 2/9 anonim ***** válasza:
Tedd fel ezt a kérdést úgy, hogy 20-30év házasság után a férj hogyan vegye rá feleségét a (több) szexre.
2016. dec. 20. 13:35
 3/9 A kérdező kommentje:
#1 es azt hogyan?:)
2016. dec. 20. 13:49
 4/9 anonim ***** válasza:
2016. dec. 20. 13:55
 5/9 anonim ***** válasza:
58%
Egy jól működő párkapcsolatban nem kell rá venni a másikat a szexre.. De ez függ attól is hogy szed e fogamzásgátló tablettát vagy más hormonális szerrel védekezik e mert ha igen okozhat libidó csökkenést és hüvelyszárazságot ami miatt érthető hogy nem kívánja.. De pl nekem elég ha jó helyen csókol végig a párom és máris megjön hozzá a kedvem. 22 L
2016. dec. 20. 14:21
 6/9 anonim ***** válasza:
95%
Lehet, hogy azért nem kívánja, mert nem elég kielégítő veled a szex. Próbálj meg egy kicsit változtatni: hosszabb, más fajta előjáték, új pozíciók, valami kellemes masszázsolaj, stb.
2016. dec. 20. 14:26
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Ideje lecserélni.
2016. dec. 20. 14:59
 8/9 anonim ***** válasza:
90%

Ennyi dilettáns választ...

Ne csak beszéljetek róla, legyél még jobban kezdeményező, hosszú előjáték az Ő részére stb. Különböző a libidótok ezzel meg kell barátkozni, de ha hangulatba hozod nem hinném, hogy nemet mondana neked.

2016. dec. 20. 15:31
 9/9 anonim ***** válasza:
0%

Nem a férfi kötelessége mindig erőfeszítést tenni, hogy egy jégcsap dugjon. Vannak élettel teli csajok akiket le se tudsz vakarni magadról. Ilyeneket kell keresni. Az ilyen nekem heti egy is sok meg rohadjon meg.

2016. dec. 20. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!