Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem ra a baratnomet a tobb szexre?
Hat eve vagyunk egyutt.Imadom,szeretem!Annyi a problema, hogy ha rajta mulana,eleg lenne ket hetente egyszer szexelni.De en tobbet igenyleg,pl. heti 3-4 legalabb. Tobbszor beszeltunk rola,megbeszeljuk hogy valtoztatunk...de valahogy megsem.
Tudom hogy mind kulonbozoek vagyunk,de megis..lanyok mivel lehet elerni a tobb szexet?
Ennyi dilettáns választ...
Ne csak beszéljetek róla, legyél még jobban kezdeményező, hosszú előjáték az Ő részére stb. Különböző a libidótok ezzel meg kell barátkozni, de ha hangulatba hozod nem hinném, hogy nemet mondana neked.
Nem a férfi kötelessége mindig erőfeszítést tenni, hogy egy jégcsap dugjon. Vannak élettel teli csajok akiket le se tudsz vakarni magadról. Ilyeneket kell keresni. Az ilyen nekem heti egy is sok meg rohadjon meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!