Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az anál veszélyes egészségügyi szempontból?
Figyelt kérdés
Sok mindent olvastam az oldalon. A hpv-vel meg ilyesmi nemi betegként gondolom. De amúgy gumi nélkül veszélyes? Akinek csinálják lehet baja tőle? Vagy ez mennyire gyakori hogy komplikáció lesz?2017. febr. 1. 16:12
1/5 anonim válasza:
Majdnem 20 éve csinálom és több partnerem is volt, akik több mint 10 éve művelték már, senkinek nem volt még gondja belőle. Ha fenékből punciba visszamegy az ember, akkor okozhat kis fertőzést, de általában az sem komoly, 2-3 nap alatt kikezelhető.
2/5 anonim válasza:
Szükséges a gumi. Nagyon makacs, visszatérő prosztatagyulladást lehet összeszedni.
3/5 anonim válasza:
A záróizmoknak nem tesz jót. Első kézből tapasztaltam.
4/5 A kérdező kommentje:
Utolsó ezt,hogy érted? Milyen bajod lett?
2017. febr. 2. 07:18
5/5 anonim válasza:
Fogalmazzunk úgy hogy nagy wc után hiába mosakodok, tisztálkodok, egy idő után amikor wc-re megyek pisilni és megtörlöm magam wc papírral hopp, ott van rajta egy kis nyom. Megint mosakszom amíg nem tiszta, de néha megint. Soha nem volt régen ilyen, mostanában viszont rendszeresen. Amúgy intim tornázom, de cseszhetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!