Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Ezzel jó úton haladné...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ezzel jó úton haladnék, hogy magamba bolondítsalak titeket?

Figyelt kérdés

Adott egy számomra fontos férfi. De nyilván, mint minden, ez is egy kicsit bonyolult. Lényeg a lényeg, aztmondta bolondítsam magamba.

A tervem a következő :

Áthívom magamhoz vacsorára, a kedvencét főzöm. Amikor becsönget, nem megyek leérte, csak kinyitom a lépcsőház ajtót. Majd a lakásajtóban várnám, piros fehérneműben, fekete harisnyatartóval, fekete csipkés combfixxel, fekete combközépig érő selyemköntösben, lengén megkötve és magassarkú. Majd mikor felér, aztmondanám, hogy " Sajnos nem volt időm felöltözni (itt tejszínhabot fújnék a melleimre), úgyhogy úgy gondoltam kezdhetnénk a desszerttel.(itt az ujjammal egy kis tejszínhabot juttatnék a számba, szexin végig szopogatva az ujjam) -majd megkérdezném, hogy- Nem gond?"

Ti mit szólnátok? Azon kívül, hogy szótlanná b @ sz n á t o k? :P

20/L

#szex #teistudod #nagyamellem #kívánomaszexet
2017. febr. 1. 12:14
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
A tejszínhabig szuper, utána viszont már nevetséges.
2017. febr. 1. 16:49
 32/38 anonim ***** válasza:
100%
"Amikor becsönget, nem megyek leérte, csak kinyitom a lépcsőház ajtót. Majd a lakásajtóban várnám, piros fehérneműben, fekete harisnyatartóval, fekete csipkés combfixxel, fekete combközépig érő selyemköntösben, lengén megkötve és magassarkú." Nahát! Ezt sok nő így csinálja, csak ők kapnak érte 10-15 ezret egy órára :)
2017. febr. 1. 17:27
 33/38 anonim ***** válasza:
Tejszínhabot inkább tányérból, a többi nálam bejön.
2017. febr. 1. 17:35
 34/38 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez kamu, de ha mégse, akkor:

- Engem ezzel nem bolondítanál magadba, inkább taszítana. Szomorú, hogy neked a "magadba bolondítás" ezt jelenti.

- Ez max. akkor tetszene, ha egy ri.banccal megbeszélném,hogy délután felugrok hozzá szexelni. Mert ez az a szint.

2017. febr. 1. 17:44
 35/38 anonim ***** válasza:
62%

Nem értem hogy miért kell így leszólni valakit csak mert elképzelt valamit... Az illető aki kiírta a dolgot, csak szexelni akar a párjával 3 hónap együtt lét után először, (hú hogy ez mekkora nagy dolog, ugye) ezt pedig fel akarja dobni. Mi olyan nagy bűn ebben?

A kérdéshez válasz pedig: szerintem elég lenne csak úgy várni az ajtóban, a tejszínhab az már nem szükséges. :) legalábbis nálam annyi is bevállna.

2017. febr. 1. 17:45
 36/38 anonim ***** válasza:
100%

Arany drága bogaram! Szexszel akarsz magadba zúgatni egy pasit? Baromi rossz taktika. A férfi ugyanis csak az első ejakuláció UTÁN látja tisztán a nőt. Azután dől el, hogy lesz belőlük, egy pár, vagy sem. Nem attól, hanem azután!

Ha magadba akarod bolondítani, legyél partner az élet minden területén. A szexben mindig lesz nálad szebb, jobb kívánatosabb.

2017. febr. 1. 17:59
 37/38 anonim ***** válasza:
66%
Magával a szándékkal nincs semmi baj, de egy ilyen dologhoz kell már ismerni a másikat ezzel kezdeni elég erős! Én kaptam hasonlót a páromtól vagy 3 év együttlét után mert tudta hogy bejönne! A mainapig emlékszek az egész szitura de elsőnek nem feltétlenül örültem volna! Úgy látom amúgy hogy sok itt az írigy is :P
2017. febr. 1. 19:17
 38/38 anonim ***** válasza:
49%
Engem az érdekel mi lesz a kaja?
2017. febr. 3. 00:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!