Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ezzel jó úton haladnék, hogy magamba bolondítsalak titeket?
Adott egy számomra fontos férfi. De nyilván, mint minden, ez is egy kicsit bonyolult. Lényeg a lényeg, aztmondta bolondítsam magamba.
A tervem a következő :
Áthívom magamhoz vacsorára, a kedvencét főzöm. Amikor becsönget, nem megyek leérte, csak kinyitom a lépcsőház ajtót. Majd a lakásajtóban várnám, piros fehérneműben, fekete harisnyatartóval, fekete csipkés combfixxel, fekete combközépig érő selyemköntösben, lengén megkötve és magassarkú. Majd mikor felér, aztmondanám, hogy " Sajnos nem volt időm felöltözni (itt tejszínhabot fújnék a melleimre), úgyhogy úgy gondoltam kezdhetnénk a desszerttel.(itt az ujjammal egy kis tejszínhabot juttatnék a számba, szexin végig szopogatva az ujjam) -majd megkérdezném, hogy- Nem gond?"
Ti mit szólnátok? Azon kívül, hogy szótlanná b @ sz n á t o k? :P
20/L
Nekem is van egy olyan érzésem, hogy csak egy srác vagy, aki épp trollkodik, de ha mégsem, akkor itt a válaszom:
Na most itt kérdéses, hogy mit értesz "bolondítsam magamba" alatt. Mert számomra ez azt jelenti, hogy érjem el, hogy belém szeressen, akarjon minden téren (nem csak szexuálisan!), stb. Ha te úgy akarod magadba bolondítani, hogy eljátszod ezt a túlságosan is művi, forgatókönyvszerűen megírt és betanult, k*vás jelenetet, akkor előre mondom, hogy szerintem - ha normális férfiről van szó - ezzel nem igazán fog menni. Egy ilyet maximum több éves kapcsolatban csinálnék, ha igénye lenne a páromnak rá a szexuális életünk feldobásának céljából. De eszembe nem jutna egy ilyennel "magamba bolondítani" egy férfit, aki igazán még nem is ismer! Ezek után szerintem a legtöbben megd*nának, de komolyan nem vennének. De ha csak annyi a célod, hogy lefeküdhess vele, akkor csináld. Mondjuk én még akkor se így "járnék el" (az más kérdés, hogy eleve nem csak lefeküdni akarnék egy számomra fontos férfivel), de hát te tudod.
És amúgy jól írták, szerintem is inkább kedvességgel, figyelmességgel, intelligenciával, humorral, jó beszélgetésekkel, érdeklődéssel, megértéssel, stb. "Elcsábítani" szexuálisan meg sokkal szolidabban, kacérkodva.
20/L
*És amúgy jól írták, szerintem is inkább kedvességgel, figyelmességgel, intelligenciával, humorral, jó beszélgetésekkel, érdeklődéssel, megértéssel, stb. KELLENE MAGADBA BOLONDÍTANI. (...)
Bocsi, ez az mondat hiányos maradt az előbb. :)
Sokkal egyszerubben fel tudnad huzni ezt a pasit aki mint kiderult, mar a pasid, ha a kocsijan végighúzod a lakaskulcsodat. Es akkor fozocskezni meg vetkozgetni sem kell es tuti begőzől!
Ha a kerdesed igaz, akkor egy igazi szanalmas es ostoba vegleny vagy... Kár rad a tejszinhab!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!