Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a megoldás abban az esetben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a megoldás abban az esetben, ha kicsúszik a fiú pénisze, mivel elég szűk a lány? és így értelemszerűen szex sincs.

Figyelt kérdés
2017. jan. 29. 19:09
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Semmi, így értelemszerűen szex sincs.
2017. jan. 29. 19:10
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha kicsuszik, akkor visszarakja, azt jelenti, hogy mar bennt volt!

Elegge nem tud egy kerdest megfogalmazni a lany...! esetleg egy normalis mondattal bovitsd ki, hogy mi is a baj, mert ertelmetlen az egesz kerdesed!

2017. jan. 29. 19:13
 3/10 anonim ***** válasza:
63%

Szűk lány nincs.

Ellenben ha a lány nem tudja magát kellőképpen elengedni, illetve nincs kellőképpen felizgulva, akkor nincs meg az a kellő tágulás, ami ahhoz kell, hogy beférjen, aminek be kéne férnie.

Illetve nyilván ez a fiúcska sem túl ügyes. Több időt kéne szentelnie a lányra az előjáték során, több bizalomnak kéne lennie a lánynak iránta.

2017. jan. 29. 19:15
 4/10 anonim válasza:
83%
Te meg olyanokat írsz hogy "ertelmetlen" de azért még okoskodsz. Szánalmas vagy
2017. jan. 29. 19:15
 5/10 anonim ***** válasza:
#4 *ertelmetlen:mi a baj ezzel a szóval?
2017. jan. 29. 19:21
 6/10 anonim válasza:
Az értelmetlen. Az é betűt ismered?
2017. jan. 29. 19:23
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem tűnt fel,hogy a válaszoló az egész mondandóját ékezet nélkül közölte?
2017. jan. 29. 19:32
 8/10 anonim válasza:
Mert fogyatékos
2017. jan. 29. 19:34
 9/10 A kérdező kommentje:
eltértünk a témától :D tehát én is azt gondolom, hogy azért mert az előjáték nem volt megfelelő, viszont úgy érzem hibás voltam :o de akkor mással is történt hasonló? :)
2017. jan. 29. 19:37
 10/10 anonim ***** válasza:

Miért csúszik ki? Nem vagy nedves? Túl kicsi neki? (ahhoz tényleg nagyon-nagyon kicsinek kell lennie) Vagy valamit rosszul csináltok. Pl felemeled a lábad, minimum talpra? De legjobb ha a nyakadig. Akkor az "út" már megvan, innentől a fiún múlik, pl h ne lökjön túl nagyot, mert akkor kicsúszik "lendületvételkor" - vagy hogy is mondjam... Bár ehhez kevésbé értek, mivel én is lány vagyok, de olyan nekünk is van hogy kicsúszik, de akkor visszarakja, és folyt köv...

Gyakoroljatok!

2017. jan. 29. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!