Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire gáz/kellemetlen, ha egy lány izzad szex közben?
Figyelt kérdés
Elrontja nagyon? Mit lehetne tenni? ŐSZINTE válaszok érdekelnének :) Kort, nemet írjatok, légyszi!2017. jan. 27. 22:14
11/23 anonim válasza:
a szex nedves, ragacsos, csúszós.. a nedveket nem részletezem, van ott minden. :D
12/23 A legrosszabb válasza:
Istenem... miért lenne gáz... -.-
13/23 anonim válasza:
En imadom ha izzad kozben nagyon. Az azt jelenti h igazi szenvedelyes tornában volt reszunk es az izzadtsagban rengeteg feromon is van...
14/23 anonim válasza:
13 válaszolóból 2 irta meg a nemét és korát,hamán kérdezte a kérdező.
Mennyi debil van itt :D
15/23 anonim válasza:
14 es ! Es te vagy kozottunk a legdebilebb!!! Te droid!
16/23 anonim válasza:
nekem bejön meg szeretem a női hónaljszagot is,felizgat
17/23 anonim válasza:
Ha egy nő nincs leizzadva a végére, akkor az nem is volt igazi menet. :D
18/23 anonim válasza:
#14 Bocsánat, igazad van, elfelejtettem (3-as voltam). Most gyorsan be is pótlom:
Kor, nem
19/23 anonim válasza:
Fürdés után stiftet is szoktam használni. Igencsak nyirkos lesz az élet szex közben, sokszor a takaró,lepedő is kap a cuccokból. De ha dezodorálok, akkor nem lehetek büdi!?!?! Találd meg a számodra megfelelőt.
Engem zavarna, ha a férjem bűzlene szex közben, szerencsére ő is figyel magára.
34/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!