Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek összejöjjek annak a csajnak a nővérével akivel szexelek?
Van egy elég aranyos kis csaj, akivel mostanában szoktam szexelni... Én amúgy is viszonylag nehezen mentem bele a dologba, mert annyira nem jönnek be a 10 évvel fiatalabb lányok. Csakhát nagyon akarta, így be adtam a derekam. Most kiderűlt, hogy ennek a lánynak a nővére is szeretné kipróbálni velem, de nem tudom hogy ez mennyire lenne szemétség a mostanival.
A nővére tényleg bejön és minkettővel végülis csak szexről van szó.
Hogy vélekedtek?
Am 26/f vagyok a csaj nővére 22.
Ezt azért írom, mert ti is írjatok nemet és kort! Köszi!
Ha a nővére is csak szexet akar, akkor mi a kérdés?
Persze, hogy hajts rá, főleg ha be is jön.
Aztán ki tudja lehet, egy hármast is össze tudsz hozni velük.
Szerintetek testvérek között lehetséges a 3mas? :D
Amúgy azért a kérdés, mert nem szívesen tenném tönkre a fiatalabb lelkivilágát, de én nem tudom férfi fejjel, hogy az ilyen zavarná e... Hiszen csak szexkapcsolat, csak olyan érzelmesnek tűnik.
Hát ez így lehet, hogy hülyén hangzik, de onnan hogy multkor találkoztam vele és éreztem, hogy szexelni akar. Ez álltalában így megy, s ilyenkor elég ötletként felvetni a dolgot.
Bocsi, de privikre nem válaszolok, mert sajna voltam olyan hülye hogy a saját nevemen regisztráltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!