Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöjjek úgy vele, ha nem vonzódok hozzá?
Figyelt kérdés
Van egy srác,akit már több éve ismerek és kb másfél éve próbálkozik is.Régebben volt barátom nem igazán foglalkoztam vele,de mostanában nagyon jóba vagyunk.Nem tudnék rá semmi rosszat mondani,rendes,aranyos,vicces srác,jókat lehet vele beszélgetni,jól is érzem vele magam,de nekem ez csak barátság,ő pedig többet akar. Összejöjjek vele így,hogy nem vonzódok hozzá? Pl el sem tudnám képzelni,hogy hozzám nyúljon úgy vagy lefeküdjünk,stb.. de később kialakulhat ez egyáltalán? 19/L2016. ápr. 24. 20:36
1/6 anonim válasza:
HA most nem vonzódsz hozza, később sem lessz semmi, max. annyira megszokjátok egymást, hogy amit te "szeretésnek" fogsz gondolni az csak ragaszkodás lessz. Ha úgy nem tudod elképzelni a dolgokat akkor kár erőltetni az elejé már.
3/6 anonim válasza:
Láttam már olyat, hogy valaki először azt mondta a csávóra, hogy "fúj, na vele biztosan nem".
Azóta feleségül ment hozzá. :)
Szerintem amúgy nézelődj, és ha úgy érzed, hogy nem jönne be más se, meg amúgy is jobb Vele dumálni, akkor meg egy esélyt adhatsz neki, hátha kiderül, hogy tök jó.
27/F
4/6 anonim válasza:
Szerintem simán lehet belőle valami.
Ha első szex után semmi, akkor már viszont felejtős
5/6 anonim válasza:
így van a szex azért sok mindent átrendezhet.
6/6 anonim válasza:
Szexelj vele. Lesz minden, te a végén lenyeled és utána eldöntöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!