Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Attól függ mit értesz hungaristák alatt.
Sajnos nagyon elkorcsosult mind a fogalom, mind az emberek akikre használják.
Optimális esetben azt mondanám, hogy mert megjött az eszed.
Így viszont passzolom.
3-as Képzeld ismerem a csakádfámat vannak német,orosz felmenőim. Az egyikkel beszéltem neki is vannak német felmenői.
Amúgy szerintem azért mert nagyon összetartó társaság volt,akikkel találkoztam.Velem is nagyon kedvesek voltak,érdeklődtek rólam.
Horogkereszt volt rajtuk,bakancs,kopasz fej.
Egyenruha fetised van !
Az egyenruha fetisű ember, azt szereti aki egyenruhás és domina. Namost a rendőrség, tek, magyar katona röhely stb mind negatív színben él az emberekben. Beleköt az utcán a tilosban átkelőbe, letartóztatja ittas kihágásért a jogsiját elkéri meg trafipaxozzák a rendőrök az embert, csoda hogy útáljuk őket? Radásúl megizélték zsanettet !
A tekesekről nem is beszélve, akik egy egyetemisták szereltek le meg pizsis maffiavezéreket és speciális alakulat vizsgálta, hogy a vizipisztoly alkalmas-e éles lőszer leadásra anyám :XD !
A hungarista katonai alakulatok a gárda pozitív a fehér emberekben, hisz a romákat verik, azaz megvédenek minket az utcán a banditáktól, így pozitív a kép reóluk, ráadásúl mivel be vannak tíltva eleve mint tíltott gyümölcsként számít. Evidens hogy hungaristákat szeretsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!