Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire gáz/kellemetlen, ha egy lány izzad szex közben?
Figyelt kérdés
Elrontja nagyon? Mit lehetne tenni? ŐSZINTE válaszok érdekelnének :) Kort, nemet írjatok, légyszi!2017. jan. 27. 22:14
1/23 anonim válasza:
Nagyon izgato, kivéve ha nagyon büdi.
2/23 RRR válasza:
dehogy is
én is azt teszem,ha szexelek
miért gondoltad ezt???
f
3/23 anonim válasza:
Én imádom, amikor a végén fénylik az izzadságtól :)
4/23 anonim válasza:
Nem ront el az semmit! Az egy teljesen normális dolog, hisz emberek vagyunk, ilyen a testünk.
5/23 anonim válasza:
nincs azzal semmi gond! az a lényeg hogy jo legyen a szex!
6/23 anonim válasza:
A legszexibb, ha patakokban folyik az izzadtsága. Főleg, ha a vádlija is beleizzad és ahogy körülfonja a derekamat, megcsúszik rajta az izzadtságtól.
8/23 anonim válasza:
Jaja ez plussz pont. Nagyon szexi. És minél büdibb annál jobb :D
9/23 anonim válasza:
Én mindig elhűlök ezeken a kérdéseken... te tényleg komolyan azt hiszed, hogy a szex olyan mint a filmekben, hogy tökéletesen belőtt hajjal, megfelelően álló szempillákkal, tökéletesen rúzsozott ajkakkal művészi pózokban fogsz vonaglani, és ez az egész "művelet" alatt így marad? Illetve így kell maradnia, mert ez a normál? Hát, elárulom, hogyha jó a szex, akkor igenis patakokban fogsz folyni mindenhonnan, összekenitek egymást, lihegni fogtok, és pont szarni fogtok arra, hogy a másik hogyan izzad.
10/23 anonim válasza:
Engem egyáltalán nem érdekel hogy izzad-e vagy nem.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!