Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként fájdalmas a szex, ez mitől lehet?
Ha nagyon durván/gyorsan csináljuk, fáj a péniszem oldala, vagy az egész, mintha smirglibe dörzsölném, pedig a barátnőm benedvesedik az előjáték során.
És a fájdalom miatt lelankadok, ez a fő probléma.
Valamint, néha szex közben egyszerűen csak lelankadok és nem tudok mit kezdeni vele. 2hónapja jöttünk össze, és még nem tudtam tisztességesen megkefélni.. Valami tanács a problémámra?
Hallottál már olyanról, hogy a punciba fogak is nőhetnek ?
Dugd fel az ujjad a barátnődnek és néd meg, hogy azzal is érzel-e valami rosszat. Ha nem, akkor a farkaddal van a baj.
Más csajnál is fájt a farkad dugás közben ?
Igen, jártam már így...
Rövid punciszőrtöl szereztem sérülést,és el volt b..va a hétvégénk. A fájdalomtól mindig lelankadt.
Vagy hosszú p.szőrtöl úgynevezett szőrvágást szenvedtem,az is jó fájdalmas...
Tanulság : alaposan,gyönyörű simára borotválom a szerelmem puniját...
Segít, ha óvszert használsz.
1. Megvéd a sérülésektől
2. Sikosítva van, tehát könnyebben fog csúszni
3. Mivel a gumi kissé szorít, így a keménységedet is segíti fenntartani, nem lankadsz le olyan könnyen.
Nekem bevált.
Gumit használunk. És szerintem nem a szeméremszőrzettel van a probléma :/
Amúgy amikor jó, akkor sem igazán élvezem a szexet, kb nem érzek semmit, csak hogy körül van szorítva a farkam. Pedig mindenki mondja, hogy "hű de k*rvára jó", közben meg egy 0
Nem lehet hogy bu*i vagy-e?
Probald ki azt hogy teged du**ak ott lehet erezni is fogsz valamit :)
ha csak a kérdést olvastam volna, azt írnám, hogy ugyanattól, mint a nőnek. Hogy nem elég nedves.
Ha pl én szexeltem, s a csaj nem volt még elég nedves, akkor nem is tudtam behatolni, s nemcsak mert neki fájt volna, hanem mert nekem is.
Nem is értem, hogyan van ez a szöveg, hogy a paik nem várják meg míg a csaj felizgul, s máris ajtóstúl akarnak menni a házba, amikor ez nekünk pasiknak is fáj!!! Csak akkor megy be gond nélkül, ha nedves a csaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!