Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Aki fogaz annak hiába mondja...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki fogaz annak hiába mondja ez ember, nem fogja abbahagyni mert nem szándékosan csinálja hanem szerinte úgy jó?

Figyelt kérdés
Van egy lány eddig kb 5X szexeltünk. A 69 a kedvencem mert nagyon jó hátulról nyalni a punciját meg segglukát. De ebben a pózban nagyon erőteljesen szopja már közben is éreztem hogy kellemetlen de azért végigcsináltuk. Kb 1 hétig regenerálódott a farkam mert piros kidörzsölésnyomok lettek rajta és érzékeny is volt. Másodszorra mondtam hogy csinálja finomabban, nem sokkal volt finomabb, így mondtam hogy váltsunk pózt és ugy fejeztük be. Harmadszorra megint mondtam hogy finoman szopja, nem kell úgy mint a gőzgép de hiába kb ugyanaz volt ujra. Úgy látom hogy hiába mondom őt egyáltalán nem befolyásolja. Ha elétérdelve szopatom akkor nem tudja ugy szétrágni az ok. De nekem fontos lenne a jó 69, az meg vele nem lehet. Mért nem érti meg? Így ott kell hagynom pedig aranyos, szép arcú, vastag szájú kis bula.
2017. jan. 23. 19:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

"Ne udvarolj troll, én férfi vagyok nem valami nyűlos papucsállat mint te. Ez kell a jó buláknak. Az meg pont utoljára fog érdekelni hogy a lúzereket mire idomitották a nők."

Na igen, a buláknak tényleg ez a színvonala, mint, amilyen te vagy. :D

Egyébként nő vagyok, csak kicsit igényesebb fajta a barátnődnél.

2017. jan. 25. 09:44
 12/18 A kérdező kommentje:

11

Sajnálom az én farkamon csak fiatal szupercsajok lovagolhatnak. Keresgél a kiöregedett dagadtak közt. Vagy már nekik sem kellesz?

2017. jan. 25. 10:18
 13/18 anonim ***** válasza:
Kérdező, ha még nem fogtad fel, akkor elárulom.Sosem szeretnék kelleni a magadfajta primitív lényeknek.Ebből a fajtából egyre több van, látod te is növeled a számukat.Nem tudnék mit kezdeni egy olyannal, aki bulának nevez.Így az intelligencia teljes hiányával küszködő romák és a rájuk hasonlítani akaró emberek alacsonyítják le a nőket.Ne aggódj, régen boldog vagyok.😉
2017. jan. 25. 16:25
 14/18 A kérdező kommentje:

Tényleg fejezd be az udvarlást, nem hinném hogy célterület lennél. Az az idő gondolom már rég elmúlt amikor akörül forgott a világ hogy te kivel lennél vagy nem.

A nők alacsonyítják le saját magukat, bárkinek nagy hévvel cuppognak a farkán akit kicsit menőnek gondolnak.

Ezt tanúsíthatom. (nem rád gondolok hanem a mai 14-től csajok akik még jók)

Állj ki a femenek közé aztán rázd a csoffadt csöcseidet hirdetve hogy te aztán milyen kemény nő vagy. Nincs szükséged férfira, igaz nekik is hányingerük van tőled.

Az emberek meg röhögnek, fejüket fogják hogy mekkora primitív lotyok akik semmihez nem értenek csak az utcán kreténkedni, közben egy férfi tartja el őket.

2017. jan. 25. 19:43
 15/18 anonim ***** válasza:
Kérdező, igazad van. :D :D :D :D
2017. jan. 26. 05:27
 16/18 A kérdező kommentje:
Elkezded a vitát aztán ha válaszolnak akkor már nincs elég IQ a folytatáshoz. Tipikus.
2017. jan. 26. 12:47
 17/18 anonim ***** válasza:
Tudod, okos enged.:P Viccen kívül, ehhez a vitához nem vagyok elég "bula" szinten.A véleményem leírtam, többet már minek fűzzek hozzá?Vak szemekre talál.
2017. jan. 26. 13:02
 18/18 anonim ***** válasza:
Tudod, okos enged.:P Viccen kívül, ehhez a vitához nem vagyok elég "bula" szinten.A véleményem leírtam, többet már minek fűzzek hozzá?Vak szemekre, süket fülekre talál.
2017. jan. 26. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!