Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok ti szeretitek a popsiszexet, igényelitek vagy csak a fickótok miatt mentek bele?
érdekelne hogy kezdeményezitek e vagy csak elviselitek?
köszönöm!
Amit nem igénylek, abba nem megyek bele más kedvéért.
(Látom sok naiv kis punci igen... ez szègyen a női nemre nèzve.)
Szerencsère a kapcsolatomban ez nem tèma. De ha az lenne, se engednèm.
#12-nek üzenem. Nem kell le naivnak nevezni azokat a lányokat, akik belemennek a párjuk kedvéért. Nem attól leszel te a kemény, komoly csaj, hogy leírod: te nem engednéd meg soha.
Tudod miért nem? Magadért nem engednéd meg.
Amúgy is ha ilyet megenged a barátnő, akkor 100% hogy viszonozni is fog bármilyen kérést. Na meg persze ha nagyon tényleg nagyon szereti a párját, akkor persze hogy a kedvére tesz.
Elhisszük neked nagylány vagy komoly érettebb bárkinél oké. De ilyen hozzáállással meg kommentekkel menjél a politika szobába. Senki nem kíváncsi arra, hogy mi a véleményed a válaszolókról.
21/F
ha tudtam volna hogy ez az értelmi szint itt...fel sem teszem a kérdést.
a válaszolók nagy részé valószínúleg sosem próbálta ezta gyönyört, ami az ember természetes szexualitása. A pénisz punci szex nemzésre való, és rengeteg energiát emészt fel mindkét nem részéről.
#12 vagyok, köszi, kipróbáltam anno (kíváncsiságból, közös megegyezés alapján), nekem nem jött be. Ezáltal úgy gondolom (joggal), hogy nem èr annyit senki öröme, hogy önkènt vállaljam a fájdalmat/kellemetlen èrzèst.
Nem èri meg, nem térül meg, ha nincs benne èlvezet. Ennyi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!