Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha nagyon szeretnék már popsiszexet, de nincs hozzá partner?
Figyelt kérdés
Az exemmel csináltuk párszor, és imádtam, de már jó ideje szingli vagyok, és az is hiányzik, nem csak a sima szex.
Viszont nem fekszem le idegenekkel, és csak úgy sem, hogy nem vagyunk együtt a másikkal. Szerintetek hol ismerkedjek, ha bevallalos pasira vágyom?
(Perverz priviket nem kérek!)
20L
2016. aug. 3. 21:30
1/15 anonim válasza:
A menekult taborban, ott rengeteg bevallalos pasi van.
2/15 anonim válasza:
minden pasi ezt akarja, neked kell bevállalni valakit
3/15 anonim válasza:
Nem minden pasi! Én nem akarom! Nem szoktam, nem kivánom, filmen sem nézem.
5/15 anonim válasza:
Beszelned kellene a csajommal, ilyen hozzaallasra vagyom en is!
6/15 anonim válasza:
De szerencsés az aki veled jáhat. :)
8/15 anonim válasza:
Az volt, de aztán egy lila unikornis ráírt és azóta boldogok együtt.
9/15 anonim válasza:
"nem fekszem le idegenekkel, és csak úgy sem, hogy nem vagyunk együtt a másikkal. Szerintetek hol ismerkedjek, ha bevallalos pasira vágyom?"
Olvasd át légyszíves újra és gondold át mit is akarsz.
10/15 A kérdező kommentje:
Igen, komoly.
2016. aug. 3. 22:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!