Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csináljak, ha nagyon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha nagyon szeretnék már popsiszexet, de nincs hozzá partner?

Figyelt kérdés

Az exemmel csináltuk párszor, és imádtam, de már jó ideje szingli vagyok, és az is hiányzik, nem csak a sima szex.

Viszont nem fekszem le idegenekkel, és csak úgy sem, hogy nem vagyunk együtt a másikkal. Szerintetek hol ismerkedjek, ha bevallalos pasira vágyom?

(Perverz priviket nem kérek!)

20L

2016. aug. 3. 21:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
És idejössz ezzel a kérdéssel? Gondolom 120 kilós dagadék vagy, ha nincs annyi sütnivalód, hogy leránts valakit a villamosról, buszról ehhez. :D
2016. aug. 3. 22:55
 12/15 anonim ***** válasza:

a válasz egyszerű, keress partnert :)

szerintem elég sokan bevállalnák, hogy kielégítik ezt a vágyad kapcsolatban...mármint sokan csinálnák análisan, de van aki nem megy bele...ismerkedés alatt beszélgess a szexuális vágyakról és, hogy mikbe menne bele a másik...

ismerkedsz személyesen, vagy akár neten is, a lényeg, hogy tudjatok beszélgetni tabuk nélkül :)

23F

2016. aug. 3. 23:07
 13/15 anonim ***** válasza:
Hát, szerintem van itt, aki megteszi neked. Csak egy privit kell írnod. Mondjuk nekem. :)
2016. aug. 3. 23:45
 14/15 anonim ***** válasza:

ha elsősorban kielégülésre vágysz, és nem alkalmi pasitól, akkor vegyél egy dildot, vagy vibrit.

egyébként meg a pasik nagy része szívesen megdugja a popsid is. illetve ha ez nálad fontos szempont,akkor ismerkedés közben hozd szóba

2016. aug. 4. 07:39
 15/15 anonim ***** válasza:
Lesz partner, csak türelem és beszélgetés mrt ugye szóbol ért az ember . Esetleg egy dugás közben fordulj hasra, sugd mit akarsz és ha nem hát nem . Egyszer csak sikerül. Csak ne erőszakkal, még szétrepedsz !
2016. aug. 7. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!