Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha nagyon szeretnék már popsiszexet, de nincs hozzá partner?
Az exemmel csináltuk párszor, és imádtam, de már jó ideje szingli vagyok, és az is hiányzik, nem csak a sima szex.
Viszont nem fekszem le idegenekkel, és csak úgy sem, hogy nem vagyunk együtt a másikkal. Szerintetek hol ismerkedjek, ha bevallalos pasira vágyom?
(Perverz priviket nem kérek!)
20L
a válasz egyszerű, keress partnert :)
szerintem elég sokan bevállalnák, hogy kielégítik ezt a vágyad kapcsolatban...mármint sokan csinálnák análisan, de van aki nem megy bele...ismerkedés alatt beszélgess a szexuális vágyakról és, hogy mikbe menne bele a másik...
ismerkedsz személyesen, vagy akár neten is, a lényeg, hogy tudjatok beszélgetni tabuk nélkül :)
23F
ha elsősorban kielégülésre vágysz, és nem alkalmi pasitól, akkor vegyél egy dildot, vagy vibrit.
egyébként meg a pasik nagy része szívesen megdugja a popsid is. illetve ha ez nálad fontos szempont,akkor ismerkedés közben hozd szóba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!