Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok ti szeretitek a popsiszexet, igényelitek vagy csak a fickótok miatt mentek bele?
Figyelt kérdés
érdekelne hogy kezdeményezitek e vagy csak elviselitek?
köszönöm!
2017. jan. 19. 14:18
1/20 anonim válasza:
Élvezni élvezem én is, de nem vagyok oda érte kifejezetten. Nem ad nagyobb kielégülést, mint a punciszex, és ráadásul fájdalmasabb is. Időnként jól esik, mikor vadabb szexre vágyok, vagy csak rég volt már izgatva a popsim, de alapjáraton punci>anál. 17l
2/20 anonim válasza:
Nekem is inkabb punci, de a pasim kedveert mehet popsiba is. 16L
3/20 anonim válasza:
ritkán igénylem az anális szexet, de a barátom miatt szoktam engedni
22/L
4/20 anonim válasza:
Nem szeretem és a fickóm se igényli és nem rajong érte. 23/ L
5/20 anonim válasza:
Nem igénylem, nem szeretem, párszor a barátom kedvéért belementem, hogy kipróbáljuk, de mivel 6 cm vastag a pénisze, annyira fájt, hogy letettünk a dologról, mert féltem, hogy megreped és bajom lesz.
6/20 A kérdező kommentje:
tágítás gyakorlás mindent megold.
2017. jan. 19. 15:46
7/20 anonim válasza:
Halistennek nem szereti sot undoritonak tartja ...
8/20 anonim válasza:
6.: dugj fel magadnak egy vastag uborkát és ismételgesd magadban, amikor megreped a végbeled
9/20 anonim válasza:
Eddig sohasem akarta senki akivel jártam az anált,én sem. Jaja tágítás pont tegnap írta egy pasi hogy a csaj akivel összejött, nem tudja tartani a székletét mert sokat análozott. Dehát csak rajta tágítsátok nyugodtan.
10/20 anonim válasza:
Majd a kérdező maga alá rottyant, aztán mondogatjaagának, hogy jó a tágítás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!