Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek olyan csajok és hölgyek akik JOBBAN szeretik a popsiszexet a vaginálisnál? (Nem itt keresek! )
Nekem ez jön be!
30f
Azt azért nem, de van olyan barátnőm, aki ezt állítja. A férjével is ezért jött össze, társkeresőn kifejezetten olyan férfit keresett, aki nagyon ért a seggbedugáshoz.
Én is nagyra értékelem a szakértő popókényeztetést (szerencsére nekem is profi társam van), de a punciszexet nem cserélném el semmiért.
#3: Elterjedt tévhit. Kíváncsiságból kérdeztem már erről öreg homokost és kivénhedt örömlányt is- mindkettőjüket évtizedeken át kormolták, és semmi baja a végbélnyílásuknak. Se tágulás, se aranyér, semmi- néha egy kis repedés és vérzés fordult elő, ha túl nagy, vagy durva volt a partner, de hát az puncinál is előfordulhat.
A záróizom ugyanolyan, mint a test többi izma- a használattól erősödik, az elhanyagolástól gyengül. A "visszhangos" hüvelyre is szokták mondani, hogy "szét van k**va", de pont az ellenkezője igaz: az elhanyagoltságtól olyan.
az igazság az hogy ösztönösen mindekiben benne van.
Mivel sokkal természetesebb, minta vaginális. a vaginális nemzés a természetben, a popsiszex pedig színtiszta öröm.
Egy férfink mentálisan és energetikailag is sokkal jobb az análszex, mert pszichésen biztonságban érzi magát a gyereknemzéstől, bioenergetikailag pedigg sokkal de sokkal kevesebbet vesz kia szervezetéből. bárcsak mindenki análozna ezen a solygón sokkal de sokkal kevesebb probléma és mentális betegség lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!