Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, kedvelitek a popsiszexet? Mi tetszik benne? Ha még nem próbáltátok akkor izgatna titeket?
Figyelt kérdés
2015. nov. 12. 18:28
1/9 anonim válasza:
Én még nem próbáltam, de számomra kiábrándító így nemis igen fogom.
2/9 anonim válasza:
Tolnam a vibrit a popodba azt megtudod mennyire jo ha ennyire erdekel :D
3/9 anonim válasza:
Nem! Soha!
Hányszor kérdezed még meg?
4/9 anonim válasza:
Nem próbáltam még, mert engem nagyon taszít így kihagyom a továbbiakban is.
5/9 anonim válasza:
Egyszer probaltam (12 centissel) es nagyon rosz elmeny volt..
26l
6/9 anonim válasza:
A poposzex kellemetlen volt, de szex közben 1 ujjat ott imádok.
8/9 anonim válasza:
próbáltam, elején nagyon kellemetlen, de a végén már élvezem :)
9/9 anonim válasza:
Majd megkérdem a barátnőm :-) De tény eleinte én sem akartam. beszélgettünk róla aztán egy hevesebb pillanatban a barátnőm akarta.. hát beraktam. nekem az járt fejembe mennyire lesz jó neki nem e fáj neki. Láttam rajta hogy az elején nagyon érzéken de síkosító nem kellet :-) Aztán mikor bement majdnem teljesen egy kis megpihenés után már mozgott rajta és meglepődve láttam, hogy hogy élvezi nem is kicsit. És mikor kivettem megfordult az agyamba hogy na most biztos olyan... hát nem :-) kellemes csalódás volt. azóta sokszor csináljuk. És ami jó a másiknak az nekem is jó! elmondta hogy kicsit feszít az elején de utána nagyon jó neki..én nem forszíroztam hogy és miért meg milyen...a lényeget tudtam. Egy biztos anál után mosdás van diszkréten :-) Aztán jöhet a folytatás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!