Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek milyen haj tetszik?
Figyelt kérdés
Főkét a fiatalokhoz szól a kérdés. Milyen haj tetszik egy fiún és kinézetre (alkat stb) milyenek jönnek be?2015. nov. 9. 14:41
1/9 anonim válasza:
az arcától függ .. nekem jobban bejön ha nagyon rövid neki nincs meghagyva szval nem páwás .. ez akkor jó ha kivan gyúrva.. de van akin az oldalt rövid középen meghagyott jön be igazábólmind1 csak ne legyen ecset
2/9 A kérdező kommentje:
Lemaradt hogy kort is írhatok légyszi
2015. nov. 9. 14:51
6/9 anonim válasza:
kérdező szabad a gazda, mi a jó válasz ha mindenkit lepontozol? gondolom olyan, amilyen neked van
7/9 A kérdező kommentje:
Nem pontoztam le senkit.
2015. nov. 9. 15:47
8/9 anonim válasza:
Örülök, ha az arcához képest normális haja van, vagy egyáltalán VAN haja.
Igazából szeretem a hosszút, de a gallérig érő is megfelelő, ha illik a manus stílusába/hoz.
9/9 anonim válasza:
nekem az jön be ha kopasz, és erős dús ápolt szakálla van, nem túl hosszú hanem 1-másfél cm-es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!