Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők, van olyan fajta férfiparfüm amire hamarabb, könnyebben felizgultok? Vagy aminek nagyon tetszik az illata?
hát nézd, szerintem eddig azért nem kaptál "értelmes" válaszokat, mert nagyon nem a parfümtől függ hogy mennyire izgulnak fel egy hapsira a lányok -_-"
gondolj bele, ha egy csúnya hapsi befújja magát a világ legjobb kölnijével akkor sem lesz vonzóbb mint egy alapból jóképű srác akinek csak "természetes" (nem büdös) illata van
Amelyik illik a pasihoz.
Az illatszerek egy kicsit máshogy hatnak mindenkin. Volt olyan parfüm ami egészen addig tetszett amíg a párom magára nem fújta. Rajta borzasztó volt, egyáltalán nem illett hozzá.
Én eddig csak pozitív visszajelzést kaptam erről:
Davidoff - Cool Water
Jó kérdés!
Van olyan parfüm, amire igenis be lehet indulni - múltkor a reptéren éreztem ezt a 'rámászós' feelinget.
(Check-inre várva ácsorogtam a sorban, kívülről nem látszott rajtam semmi.)
Viszont mikor megfordultam egy 50-es kopaszodó, köpcös (amúgy ápolt, igényesen öltözködő) pasas volt mögöttem...
Nagyon illúzióromboló tud lenni a nem megfelelően kiválasztott (nem a személyiséghez passzoló) illat. Nálam tud működni a kémia, van akinek a feromonjait méterekről 'kiszimatolom', és megérzem magamon a kiváltott hatását...
Konkrét parfümökben szeretem a Hugo Boss, a Mexx, a Calvin K. illatait, meg az uniszex parfümöket.
A nagyon erős, pacsulis, 'felvágós', extra domináns illatok nem jönnek be, inkább a diszkrétebbek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!