Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Testépíkről mi a véleményetek lányok? Tetszik vagy nem szeretitek a kigyúrt férfiakat?
Köztudott, hogy undorodnak tőlük, ahogy a jóképű férfiaktól is.
Majd mindjárt meglátod :)
Álszenteskedés level 1000000000000000
Hát már ne is haragudjatok, de a testépítők a legtöbb nőnek nem tetszenek. Szerintem ők inkább a saját körükben, a fitness csajok között tudnak keresgélni.
FYI valamelyik nap megláttam a rubinrékát valami ugrálós műsorban azt hittem odahányok. Ez mindkét nemen borzasztó látvány.
Hú, de sok itt az általánosítás. Szóval nekem bejönnek, kimondottan ez az ideálom. Igazából én is próbálom fejleszteni a testemet (most van egy kisebb kihagyásom, egészségügyi oka van), de egyébként a kajára is figyelek, edzek, fontosnak tartom, hogy jól nézzek ki. Persze mások emiatt itt ezen az oldalon leszóltak, hogy milyen felszínes vagyok és csak ezzel tudok foglalkozni. Biztos mindenki olyan jól ismer, hogy ezt megállapítsa.:D Szóval, ha valaki emiatt beszól az irigy.:D
A testépítők közül azok jönnek be, akik natúrba tolják. Egy szálkásan izmos férfi számomra kevésbé vonzó, mint egy tömegelős, nagyobb izomzatú férfi.:)
7-es: Én meg azt bírom, hogy ha ellentétes véleményem van, vagy egyszerűen csak más dolgok jelentenek számomra prioritást, akkor érdekes módon mindig "egyszerűen csak irigy" vagyok. :)
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!