Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Testépíkről mi a véleményetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Testépíkről mi a véleményetek lányok? Tetszik vagy nem szeretitek a kigyúrt férfiakat?

Figyelt kérdés
2015. nov. 7. 13:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Utolsó tipikus irigy duma.

Igen sokat foglalkozunk a testünkkel.

Hogy nincsen eszünk,hmmmm tök jó,hogy így belelátsz a fejünkbe:

-Edzőm,most csinálja 2.diplomáját,alkalmazott közgazdász szak,vállalkozó,saját felépített egzisztenciával(nem apuci kisfia)

-Cseperkáló Péter,programozó matematikus,amcsi diplomája van,saját IT cég,sikeres,gazdag

-Én,programozó vagyok,magas fizuval

-Csuhai János,több vállalkozása van,gazdag sikeres

-Jay Cutler,vállalkozó

-Edzőtermi társam,övé a Tropikárium

És sok sok sikeres ember jár oda ahol eddzek:

-Tegnap ott volt egy Chevrolet Corvette,egy A6-os,A8-as,Bömös X5,Bömös 6-os.

-Na most mi lesz.Erre mi jön?Összes kigyúrt ismim sikeres,gazdag,diplomás,vállalkozó,és igen fullosabbnál fullosabb nőik vannak,mert szeretnek minket.

2015. nov. 11. 15:06
 12/16 anonim ***** válasza:
Hmm, micsoda prioritásaitok vannak. Pénz, gazdagság, siker, fullos csajok, Bömövö... Nem semmi. A végén még tényleg irigy leszek. :)
2015. nov. 11. 15:36
 13/16 anonim ***** válasza:
Nincs olyan ember akinek.ez nem jönne be,max hazudik ;)))
2015. nov. 11. 17:40
 14/16 anonim ***** válasza:
Szerintem az izmos férfiak jó látványt nyújtanak. Van egy pár ismerősöm, aki elhatározta magát,neki állt gyúrni és nagyon sokat segített az összképen. Ugyanakkor a nagyon izmos pasikkal kapcsolatban tudatalatt az aggresszióra asszociálok. Engem kicsit megijesztenek. Ezért is inkább a szálkás vagy nem túlsúlyos pasikon akad meg a szemem. Sajnos sztereotipiákban gondolkodom, ezért valahogy az a benyomásom, hogy aki nagyon ki van gyúrva, csak ezzel foglalkozik más nem érdekli, kissé butus. Van olyan akire ez igaz is. A butasággal szemben nem vagyok toleráns. Ha valakiről süt az intelligencia hiánya, az akárhogy nézhet ki nem fog érdekelni. Úgy érzem hangsúlyozni kell azt is, hogy a sportok űzése kitartást és elhatározottságot igényel, ami becsülendő. Összefoglalva agresszió, butaság, kitartás és determináltság szavak jutnak a testépítésről az eszembe és egy ilyen férfi jelenik meg lelki szemei előtt.
2015. nov. 15. 10:35
 15/16 anonim ***** válasza:

Férfiként nehéz meghatározni igazából, hogy a nők mire vágynak valójában, mert kicsit máshogy működünk.

Kicsit ahhoz tudnám hasonlítani, hogy rengeteg nő imádja a műkörmöket. Sokszor értelmes, intellektuális nők is. Kijelenthetjük, hogy mi férfiak szinte kizárólagosan gyűlöljük a műkörmöket, undorítóak és valóban egyből determinálja is a műkörmös agyatlan plázapi...a jelzőket.

Mégis a nők gyakorta művelik, főleg maguknak, mert szerintük jól néz ki.

Kicsit ilyen a túlgyúrás is. Amikor a testkép egyre bikásabb, egyre jobban meghatározza az életet az edzés, és a legfőbb problémánk az, hogy "nem tudunk fejlődni". Persze valakinek bejönnek a felfújt izmok, de nagyrészt mégis a férfias, edzett, szálkásabb, arányos test ami bejön, nem a brutál ballon bicepsz. Más világ ez, és más világban mozognak ezek a srácok, senki nem mondja, hogy nem sikeresek az üzleti életben, vagy a "fullos" csajoknál. (Szilikon, szoli, kondi, műköröm :D). El kell fogadni, hogy mások vagyunk.

Az edzésről pedig az a véleményem, hogy ezt is lehet normális keretek között csinálni. Heti 2-3 súlyzós edzés, 2 kardió futás/úszás/bringa, plusz kicsit jobban figyelsz mit eszel, rendszeresebben kisebb adagokat. Ebbe belefér szerintem némi tápkieg is, normális mennyiségű protein. A lényeg viszont a mozgás, edzés. Neurobiológiai kutatással foglalkozom, és egyre jobban rájövök, hogy a modern életünkben mennyire rettentően fontos a mozgás - főleg a szorongás legyőzésében. Genetikailag és evolúciósan is arra van beállítva az idegrendszerünk, hogy mozogjunk. Vándoroljunk, vadásszunk, fussunk a kardfogú elől. A stresszhormonoknak is ez a lényege, azért termelődnek, hogy segítségükkel hirtelen el tudjunk futni, vagy harcoljunk. Most csak felb..sz a főnök, de ahelyett, hogy összetörnéd a fején a széket, dobog a füledben a vérnyomás ülve a monitor előtt. Mozgás segítségével olyan neurotranszmitterek termelődnek és pályák aktiválódnak, amik segítenek legyőzni a stresszt. Sőt sokkal tisztább fókuszált elmével lehet mondjuk nekiállni tanulni a vizsgákra, szakdolgozatot írni, vagy PhD cikkeket :)

Szóval lehet ezt értelmesen is csinálni, úgy hogy nem vagizol a csajoknak, hogy "Baby megyek gyúrni, úgy bedurranok mint Arnie!" (cimbiknek persze lehet, kell a motiváció, ha együtt jártok terembe :D) A nők szerintem viszolyognak ettől. Nem ettől lesz valaki férfias, ha az izmaira veri. Legalábbis az intellektuális nőknél biztosan nem! Persze ők is imádják a férfias edzett testet, hiszen ez ösztönös evolúciós hagyaték. Valószínűleg 100x szexibb, hogyha nem vagizik vele a srác, hanem az egyénisége része a teste és elégedett vele. Ez a legfontosabb, az elégedettség.

Ha túlzásba esel a gyúrással, és állandóan ezen pörögsz, hogy ba..szameg nem ettem ma csak 198 gramm csirkét, és csak 1 mm-et nőtt a bickóm múlthéten, az szerintem nem túl pozitív énkép. Ha viszont lejársz edzeni, jólérzed magadat, és elfogadod, hogy a biológia úgy működik, hogy amire nincs szükség lebontjuk. Egy forma és arányos sportos izomzatról nehéz, vagy szint lehetetlen tovább fejlődni (rigorózus diéta, masszív fehérje tápkieg, tömegnövelők, kreatin és hormonszint növelők nélkül - ilyenkor már csak a szinten tartás miatt kell edzeni. Ezt baromi nehéz elfogadni egy férfiembernek, de ha sikerül, akkor elégedettek lehetünk. Sőt még a nőknek is bejön :)

2015. nov. 15. 14:51
 16/16 anonim ***** válasza:

...de tényleg ez mindig attól függ milyen rétegnek szeretnénk tetszeni férfiként. Nekem például a "fullos" csajok nem jönnek be, akiknek elsődleges célja a pénz, siker és kocsi - nyilvánvalóan.

Nekem az aranyos, érzelmekkel teli, intelligens értelmiségi lányok jönnek be. Tényleg bárkivel is beszélgettem, nekik nem fontosak a fogyasztói társadalmi cikkek, státusszimbólumok és külsőségek (Persze tudatalatt, rejtetten nagyon is fontos, hogy egy férfinak legyen megfelelő önbizalma. Egy fos TESCO feltöltő állással, és nulla céllal az életben nekem sem lenne semmi önbizalmam. Egy férfi 30-35 éves korára azért igenis érjen el valamit az életben...Legyenek hosszútávú céljai... ez is olyan, hogy tudat alatt persze hogy minden nő anyagi biztonságra vágyik, és persze hogy baromi jó dolog, hogy mérnökként megkeresel fél milla felett, és baromi jó helyekre el tudtok utazni. A fentebb említett nőtípusnál viszont nem is kell vagizni ezekkel az értékekkel. Egy természetesen kezelt egzisztencia 100x többet ér, mint egy X5-re recskázni. Az más nőknek kell... Ennyi a lényeg szerintem.

2015. nov. 15. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!