Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milfek, szeretitek, ha egy fiatal srác "mély benyomást" tesz rátok?
Na ezért nem lesz neked soha sem idősebb barátnőd... Ezt a milf megnevezést én lealacsonyítónak tartom. Milf... mintha ezzel azt mondanád, hogy vén k**va...
Vannak olyan érettebb nők akik tényleg szeretnének fiatalabb párt, de nem az ilyen csak a kufircoláson járó eszű kisfiúcskák, hanem olyan aki a korát meghazudtolóan képes érettebben gondolkodni.
Mi ez a milfes baromság? Mi? Eszedbe jut, hogy nőkről beszélsz? Gusztustalan és gyerekes vagy!
33F
Minden nap elmondom neked az első leckét.
Ha egy nőt milfnek hívsz, tőle már nem kapsz puncit!
Ezt írd le!
habár ez a kérdés valóban azt tükrözi, hogy az amerikai pite után te is reménykedsz egy Stifler mamájában. De szerintem te nem a milf szót kerested, hanem a mindenre kiéhezett nőt, akinek justin bieberek jönnek be.
Amúgy nem akarok vitát szítani, de igazából a milf mozaik szó nem azt jelenti, h érett nő, aki fűvel fával, hanem, mondjuk úgy, dögös anyuka.
Látod, így megfogalmazva ugyan azt, talán bókolsz sértés helyett :D
szerintem.. de ez is csak egy vélemény
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!