Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek ezt hogy kéne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ezt hogy kéne átvészelni, megoldani?

Figyelt kérdés

a feleségemmel régóta elég gyatra a szexuális életünk(én mindig kívánom de ő már velem nemtudja élvezni) és úgy határoztunk hogy valamit lépnünk kell, elvállni nem akarunk, ahoz még túlságosan szeretjük egymást illetve van egy 2 éves gyermekünk is akit nem akarunk tönkretenni ezzel

nos, a probléma igazából ott kezdődik hogy mindketten beregisztráltunk 1-2 oldalra, ő dekoratív nőként kapja sorra a maileket illetve szombaton már randizna is egy pasival. Én:semmi... kutyának nem kellek... nem vagyok egy űberpocsék pali szerintem, de pl van rajtam kapásból vagy 20 kg felesleg stb stb... ebből adódóan eszméletlenül féltékeny vagyok és gyűlölöm magam hogy belementem ebbe a dologba...

mit tegyünk

2017. jan. 17. 05:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez a legperverzebb es egyben legszanalmasabb tortenet, amit az utobbi jo par evben hallottam. Nem talalom a szavakat.
2017. jan. 17. 08:49
 12/15 anonim ***** válasza:
Miért nem próbáltok ki új dolgokat? Ha annyira félre akar k*rni, említsd meg neki a hármast, akkor dughat mással, de előtted teszi, illetve veled együtt. Férfi partnert viszonylag könnyű találni hátmashoz.
2017. jan. 17. 09:39
 13/15 hannibalking ***** válasza:
100%

#10 azért mert neked rohadtul nincs semmi vesztenivalód. A kérdezőnek meg kb az élete. Épp ezért szerintem meg első helyen párkapcsolati tanácsadás és/vagy szexuálterapeuta, mert x év házasság meg egy gyerek után senki ne akarjon már mással dugni. Főleg hogy semmi indoklás meg magyarázat nincs az ellaposodás mögött. Még a legutóbbi hármast felvető válaszoló is értelmesebbet tálalt ki mint a feleség pedig hát ahhoz is sok sikert hogy hogyan magyarázzák majd el a gyerkőcnek.

Ez nagyon gyáva módszer...

2017. jan. 17. 09:44
 14/15 anonim ***** válasza:
45%
Ha a feleséged remekül néz ki, te meg erős súlyfelesleggel küzdesz, akkor szerinted mit kéne tenned? Mert szerintem első lépésben talán elő kéne kotorni a szekrény aljából a futócipőt, vagy a súlyzókat. Én 58 évesen napi szinten edzek, hogy a szerencsésebb génekkel megáldott feleségem mellett kinézzek valahogy. Pedig mi töretlenül imádjuk egymást évtizedek óta.
2017. jan. 19. 10:38
 15/15 anonim ***** válasza:
Kedves túlsúlyos kérdező! Sok nőt nagyon zavar a túlsúly..nagyon.Annyira,hogy a szexet se kívánják a túlsúlyos férjjel.Ezen változtass első lépésként.
2017. jan. 20. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!