Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan tudnám átvészelni ezt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám átvészelni ezt a korszakot?

Figyelt kérdés

Nekem ez teljesen új, mivel barátommal nemrég vagyunk együtt és még sosem kerültem ilyen szituációba. A lényeg az, hogy barátom katonaként szolgál és nemsokára menni fog kiküldetésre, így viszonylag sokáig lesz távol. Ez nemcsak lelkileg lesz nehéz, de biztos vagyok benne, hogy idővel hozzá fogok szokni, hanem speciel ő is elmondta, hogy nem tudja, hogy fogja bírni szex nélkül. Ez a része szintúgy számomra is nehéz lesz, megcsalni nyilván nem fogom. Mivel említettem, hogy ez nekem új, nem tudom, hogy ennyi ideig hogy fogom bírni.

Jó, belegondolva ez így nagyon buta kérdés :D Csak ez tényleg nehéz, mert nem lesz itt se lelkileg, se testileg és mind a kettő fontos szerepet játszik az életemben.

2016. dec. 31. 19:24
 1/5 anonim ***** válasza:
légy hűséges. :P ha viszket, csak vakard meg, ne csald meg.
2016. dec. 31. 19:26
 2/5 anonim válasza:
Ajánlok egy egész kényeztető szettet
2016. dec. 31. 19:29
 3/5 anonim ***** válasza:
félsz hogy megcsalod őt kérdező? mert akkor nem egy erős kapocs tarthat titeket össze. végül is amíg ő kiküldetésbe fogja a fegyvert, addig ha úgy vesszük majd te is. :D
2016. dec. 31. 19:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Vietnamba küldik?
2016. dec. 31. 19:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Bèrgyilkosnè, öntsd ki gipszből a farkát és lesz ami rá emlèkeztet :D ő tuti meg fog csalni szólok előre..
2016. dec. 31. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!