Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kéne rávennem?
Figyelt kérdés
Egy fiúbarátom nemsokára nálunk alszik,és nekem tetszik. Mellettem fog aludni,és én szeretném hogy legyen valami. Hogyan érjem el? Bocsi,tapasztalatlan vagyok ilyen téren. -/l2016. dec. 13. 17:59
1/6 anonim válasza:
Nem kell próbálkozni sem, észre se veszed és már szopod is!
4/6 anonim válasza:
Hány évesek vagytok? És pontosan mit szeretnél?
5/6 anonim válasza:
pfff hány évesek vagytok? felnőttek csak úgy nem szoktak aludni egymásnál.. vagy a srác már eleve gumival megy akkor számított rá. jó dugást baby.
6/6 anonim válasza:
Ha tökös úgyís rájön hogy berreg a veréb és meghúz. Ha nem veszi észre akkor sokat nem veszítesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!