Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Ha csak szex kapcsolat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ha csak szex kapcsolatra kéne valakit választanotok akkor a pénisze alapján inkább nagyobb legyen vagy átlagos?

Figyelt kérdés
Tehát inkább választanátok egy 15 cm hosszú péniszű pasit vagy mondjuk egy 18asat? Miért? Ezt figyelembe véve élvez bármiben előnyt egy nagyobb péniszű pasi a szexnél nálatok? Kort írjatok
2016. nov. 27. 20:11
 1/10 anonim ***** válasza:

Jaj ugye ez most nem komoly?

Hányszor akarod még meghallgatni a szokásos, jól betanult álszenteskedést, mely szerint volt egy barátjuk, akinek nagy volt, aztán fájt, mert a méhszájuk.

Nem is látszik, hogy kamu sztori :D

2016. nov. 27. 20:13
 2/10 anonim ***** válasza:
Jó a 15 is, viszont magas legyen és izmos.
2016. nov. 27. 20:15
 3/10 anonim ***** válasza:

Mielőtt rákattintottam a kérdésre és csak a fő részt olvastam, pont az jutott már egyből eszembe, hogy nekem a 15-18 cm kb a legmegfelelőbb méret.

Nem mondom hogy totál nem számít, de azért vegyen már most a kezébe mindenki egy vonalzót, és először mérjen le rajta 15, aztán 18 centit.

Azért mondom ezt, mert már volt mindkét fajta mérettel barátom és mindkettő jó volt.

2016. nov. 27. 20:28
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
Ki akar egy magas pasit 19cm-es farokkal szexkapcsira? :)
2016. nov. 27. 20:34
 5/10 anonim ***** válasza:
Àtlagos.
2016. nov. 27. 20:36
 6/10 anonim ***** válasza:
18-asat
2016. nov. 27. 20:52
 7/10 anonim ***** válasza:
Nagyobb legyen:) 18+cm 17L
2016. nov. 27. 21:16
 8/10 anonim ***** válasza:

Nekem 16cm, de volt egy éves szexkapcsim egy lánnyal aki nagyon szerette, úgyhogy szerintem kinek mi.

17cm

2016. nov. 27. 21:40
 9/10 anonim ***** válasza:
17F akart lenni, #8 voltam.
2016. nov. 27. 21:41
 10/10 anonim ***** válasza:
Elég érdekes kérdés de ez attól függ ki mit szeret és mi az ami kényelmes.Persze a másik hogy ki kit szeretne kipróbálni.Külön is kell választani mit szeretnénk és bevallani magunknak és a másiknak sex vagy kapcsolat.Ha kapcsolat akkor mindent kell nézni ha sex akkor pedig sok dolog van ami háttérben maradhat mivel nem feltétlen hosszú távra tervez az ember.
2016. nov. 28. 08:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!