Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne csinálnom hogy ne rontsam el?
Szerintem a legfontosabb az egyenesség. Mondd ki neki nyíltan, hogy miért keresed a társaságát, mit szeretnél vele. Ha tisztázod a céljaidat, bár lehet, elsőre megijeszti őt, de ugyanakkor biztonságérzetet is ad.
23/L
Elmondom az en verziomat.
Ha egy fiu tetszik akkor nem szabad a tudtara adni, mert ha tudja akkor kevesbe foglalkozik veled. Talalkozott veled tehat valoszinuleg tetszel neki, ha talalkozok valakivel es tetszik nekem, akkor megprobalok nem hulyesegeket beszelni nehogy gaznak tunjon, tehat ilyenkor inkabb csak csendben vagyok, es irtad, hogy szeret hallgatni, lehet akkor is hallgatni szeretett volna teged, es ha beszel a baratnoinek rolad, akkor tuti tetszel neki. En is csak azokrol a fiukrol beszelek, akik bejonnek:) de azokrol sokat beszelek. En is mindig fura vagyok xd szerintem ez csak veletlenszeruen jon, es amugy en is utalom a nyomulos pasikat.
Hivd el sokszor, es beszelgessetek aztan egyre tobbet beszelgettek annal nyiltabb lesz o is. Legalabbis en igy latom, vegulis mit veszitesz vele? Ha feladod akkor is elveszted, ha meg nem akkor meg lehet eselyed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!