Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit kéne csinálnom hogy ne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne csinálnom hogy ne rontsam el?

Figyelt kérdés
Van egy csaj akinek szerintem bejövök.Egy suliba járunk,állandóan mosolyog ha rá nézek.Facebookon is rám írt és megbeszéltük hogy egyik nap suli után elmegyünk valahova és dumálunk.Na ez elég fura volt mert kb alig mondott valamit,nem tudom olyan volt mintha nem is akarna ott lenni.Lehet amugy hogy félénk nem tudom.Én szívesen összejönnék vele,csak nem tudom mindig azon parázok hogy nem is akar mert amikor beszélünk ugy érzem mintha nem akarna velem beszélni.Kicsit olyan mintha zaklatnám :D megkérdeztem egy két barátnőjét mit gondol rólam,ilyeneket mondtak hogy szereti hallgatni ahogy beszélek meg hogy sokat beszél rólam.De ennek ellenére ha oda megyek akkor megint ilyen furán viselkedik.Az a baj hogy egyik gyökér évfolyam társam kicsit tényleg zaklatta,dolgokat rejtett el a szekrényébe,követte,naponta irogatott neki stb.Nem akarok én is ilyen túl nyomulósnak tűnni.Hogy tudnék nagyon finoman közeledni hozzá?Vagy egyáltalán van értelme foglalkoznom vele?
2016. nov. 24. 18:24
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem a legfontosabb az egyenesség. Mondd ki neki nyíltan, hogy miért keresed a társaságát, mit szeretnél vele. Ha tisztázod a céljaidat, bár lehet, elsőre megijeszti őt, de ugyanakkor biztonságérzetet is ad.

23/L

2016. nov. 24. 18:32
 2/2 anonim ***** válasza:

Elmondom az en verziomat.

Ha egy fiu tetszik akkor nem szabad a tudtara adni, mert ha tudja akkor kevesbe foglalkozik veled. Talalkozott veled tehat valoszinuleg tetszel neki, ha talalkozok valakivel es tetszik nekem, akkor megprobalok nem hulyesegeket beszelni nehogy gaznak tunjon, tehat ilyenkor inkabb csak csendben vagyok, es irtad, hogy szeret hallgatni, lehet akkor is hallgatni szeretett volna teged, es ha beszel a baratnoinek rolad, akkor tuti tetszel neki. En is csak azokrol a fiukrol beszelek, akik bejonnek:) de azokrol sokat beszelek. En is mindig fura vagyok xd szerintem ez csak veletlenszeruen jon, es amugy en is utalom a nyomulos pasikat.

Hivd el sokszor, es beszelgessetek aztan egyre tobbet beszelgettek annal nyiltabb lesz o is. Legalabbis en igy latom, vegulis mit veszitesz vele? Ha feladod akkor is elveszted, ha meg nem akkor meg lehet eselyed.

2016. nov. 25. 01:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!