Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátom szekrényében találta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom szekrényében találtam egy dobozt tele szadomazo cuccokkal. Most mit kéne csinálnom? Még sose beszélt róla, hogy izgatják az ilyen dolgok

Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy az exével használta ezeket vagy magának vette.. de azért elég ledöbbentem, mert volt ott egykét érdekes dolog..
2016. szept. 29. 22:04
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
pl micsodák? :)
2016. szept. 29. 22:05
 2/15 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
68%
Mit kutakodsz?
2016. szept. 29. 22:06
 3/15 anonim ***** válasza:

Szürke ötven árnyalatát olvastál?

Mit kutakodsz a barátod szekrényèben?

2016. szept. 29. 22:06
 4/15 RRR ***** válasza:
lehet,csak őrzi a másét
2016. szept. 29. 22:19
 5/15 A kérdező kommentje:

hm, nem mindegy h találtam rá? tök véletlen amúgy. zoknit kerestem magamnak :D

hát volt ott mindenféle... bilincsek, szájpecek, ilyen feldugható cuccok meg még vibrátor is.. néhány "kínzó eszköz"... meg még egyéb dolgok is..

olvastam igen... nem mondom h prűd vagyok de ez így sok volt.. főleg az a durva h már 3 hónapja szexelünk és még sose beszélt róla

2016. szept. 29. 22:20
 6/15 anonim ***** válasza:

Ne fordíts neki hátat es nem lesz baj.... :D

Ezekkel a vágyakkal nem is az elején szokott előállni az ember - van aki pl soha.

2016. szept. 29. 22:25
 7/15 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
100%
Akkor kérdezd meg esetleg őt.:D
2016. szept. 29. 22:26
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
és a zoknidat megtaláltad?
2016. szept. 29. 22:27
 9/15 anonim ***** válasza:
Talán attól tart, elriasztana vele. Beszéld meg vele, talán van, ami tetszene neked. :) Nem minden SM játék durva, nem is arról szól.
2016. szept. 29. 22:34
 10/15 A kérdező kommentje:
Jó de hogy hozzam fel a témát?
2016. szept. 29. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!