Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom szekrényében találtam egy dobozt tele szadomazo cuccokkal. Most mit kéne csinálnom? Még sose beszélt róla, hogy izgatják az ilyen dolgok
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy az exével használta ezeket vagy magának vette.. de azért elég ledöbbentem, mert volt ott egykét érdekes dolog..2016. szept. 29. 22:04
11/15 Igen, én vagyok! :) válasza:
"Szia baby! Kerestem a zoknit erre találtam egy műfaszt meg egy korbácsot, neked ezek bejönnek?"
12/15 anonim válasza:
Hogy hozd fel a témát??Ez egyszerű.Kérdezd meg tőle hogy mi az a BDSM?Hallott e már róla?Mert tele a net ezzel :)
13/15 anonim válasza:
Ha Téged érdekel a SM akkor, szeretkezés közben a talált tárgyak közül megemlíthetnéd valamelyiket, hogy szívesen kipróbálnád.
14/15 mantis religiosa válasza:
Zoknit sikerült találni végül is?
15/15 anonim válasza:
"hm, nem mindegy h találtam rá? tök véletlen amúgy. zoknit kerestem magamnak :D"
Aha. És a zokni az a szekrényben volt igaz? Nem egy fiókban. És mit hoz a véletlen pont itt voltak a stado-mazo cuccok és te azonnal rohantál a gyk-ra. Na hagyjuk már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!