Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene csinálnom?
3 éve vagyunk együtt a barátommal. Katasztrófa az egész kapcsolatunk..
Hisztizik, vergődik, nyávog..mindenért.
A nyáron még sehol nem voltunk, szerinte vannak barátnoim és menjek el velük, ne mindig vele akarjak.. nemcsak ő létezik.. :( Elszoktam menni a barátnőmmel is, de vele is szeretnék. Ráadásul heti 1x találkozunk, nincs rám több ideje. Akkor is csak veszekedünk, de szakítani nem akar, ő ezt élvezi, vagy mi? 18-19 évesek vagyunk..
Szerinted mit kellene csinálnod? Sürgősen ott hagyni és boldognak lenni.
Ilyenről én még nem is hallottam.. más fiú örül, ha a barátnőjével közös programokat szervezhet, ellenben nem feltétlen örül, ha sokat van a barátnőivel..
Hisztizik, vergődik.. komolyan? Már ez 100%-os ok lenne nálam a szállításra, egy férfi nem csinál ilyet..
Gondolom anyuci pici fiacskája.. Ha nem hagyod ott megérdemeled, hogy szenvedj.
Bár ezt nem irtad,de gondolom te vagy a hibás mindenért..
1 szó, mint száz.. MENEKÜLJ. vagy akkor szenvedj egész életedben, de akkor ne siránkozz.
Miért vagy még vele? Mazohista vagy és élvezed a szenvedést?
Annyi facér pasi van mint égen a csillag!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!