Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene csinálnom?
Jól beszél az elöttem szóló.
Ezt most így nehezen tudod elképzelni, de ha valakit megszeretsz, akkor vele már nem lesz benned ez a félelem. Kölcsönösen akartok majd örömet szerezni egymásnak, és olyankor eszedbe sem fog jutni, hogy tapasztalatlan vagy. Csak a párod fog érdekelni és hogy neki minél jobb legyen, és persze ez fordítva is így lesz.
Mondhatnám, hogy feküdj le valakivel hogy túl legyél rajta, de az nagyon rossz ötlet lenne. Az első szexuális együttléted nagymértékben fogja befolyásolni az életed további részét. Már mint szexuálisan. Ha az első nagyon rossz élmény lesz, lehet örökre elmegy a kedved tőle. De ha meg nagyon jó, akkor lehet nimfomán leszel :))) Na jó ez utóbbi csak vicc volt
én fiú vagyok 19 és én is így érzek
de én főleg attól félek hogyha olyan életkort elérek utána lehet az akkori páromnak már a hosszútávú dolgokon jár majd a feje én meg lehet ott fogok tartani hogy nem sikerült élnem eleget mert már más 17-18 évesen annyi kapcsolata meg kalandja volt hogy megunja és jöhetnek a fontos, hosszútávú dolgok
én meg emiatt lehet megbántom majd a párom vagy megunom mert mást akarok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!