Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit kellene csinálnom?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellene csinálnom?

Figyelt kérdés
Lassan 20 éves leszek es nem volt még kapcsolatom. Ez rendben is van. De tartok attól hogyha oda kerül a sor akkor kellemetlen lesz a tapasztalatlanságom. Meg az is hogy még nem is feküdtem le senkivel. Néha annyira parázok ettől hogy emiatt eddig minden valamirevaló fiút eltaszitottam. Igaz nem állnak sorban értem de akkor sem egyszerű leküzdeni ezt a "fobiat"

2015. okt. 29. 00:07
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Keresni egy normális srácot, elmondani neki, hogy te még nem, aztán kipróbálni és végül együtt maradni vele, amíg jól esik.
2015. okt. 29. 00:13
 2/4 anonim ***** válasza:
62%

Jól beszél az elöttem szóló.

Ezt most így nehezen tudod elképzelni, de ha valakit megszeretsz, akkor vele már nem lesz benned ez a félelem. Kölcsönösen akartok majd örömet szerezni egymásnak, és olyankor eszedbe sem fog jutni, hogy tapasztalatlan vagy. Csak a párod fog érdekelni és hogy neki minél jobb legyen, és persze ez fordítva is így lesz.

Mondhatnám, hogy feküdj le valakivel hogy túl legyél rajta, de az nagyon rossz ötlet lenne. Az első szexuális együttléted nagymértékben fogja befolyásolni az életed további részét. Már mint szexuálisan. Ha az első nagyon rossz élmény lesz, lehet örökre elmegy a kedved tőle. De ha meg nagyon jó, akkor lehet nimfomán leszel :))) Na jó ez utóbbi csak vicc volt

2015. okt. 29. 00:31
 3/4 anonim ***** válasza:

én fiú vagyok 19 és én is így érzek

de én főleg attól félek hogyha olyan életkort elérek utána lehet az akkori páromnak már a hosszútávú dolgokon jár majd a feje én meg lehet ott fogok tartani hogy nem sikerült élnem eleget mert már más 17-18 évesen annyi kapcsolata meg kalandja volt hogy megunja és jöhetnek a fontos, hosszútávú dolgok

én meg emiatt lehet megbántom majd a párom vagy megunom mert mást akarok

2015. okt. 29. 01:45
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem vagy elkesve sehonnan :) majd jön valaki akit igazinak fogsz erezni es megbecsül hogy meg szűz vagy!
2015. okt. 29. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!