Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszexuális vagyok? Röviden...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszexuális vagyok? Röviden próbálom leírni. Kb 10 éves voltam mikor az unokatesóm kezdett megrontani,4 évvel idősebb tőlem. Fokozatosan kellett neki csinálnom. , először kézzel. Stb. ha nem akartam csinálni, vagy hagyni akkor erőszakos volt.

Figyelt kérdés
Hónapok teltek így el,de arra tisztán emlékszem, hogy mikor először sikerült betennie( addig ő is én is azt hittem, hogy bent van) egy világ omlott össze bennem. Ezután már folyton így csinálta, és szégyenlem nagyon, de utána már én is akartam.Ez így ment a középiskoláig. Ott már sokat csajoztam, szerelmes is lettem stb.. Viszont ami történt nem tudtam elfelejteni, és voltam más férfiakkal is. Egyáltalán, nem vonzódom a fiúkhoz, sosem csókolóztam,ölelkeztem, meg ilyen dolgok. 29/F

2015. szept. 16. 10:39
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
9%
Kár hogy fiú vagy
2015. szept. 16. 10:56
 2/17 anonim ***** válasza:
92%
"voltam más férfiakkal is. Egyáltalán, nem vonzódom a fiúkhoz" Akkor ezt hogyan kell érteni? Pénzért voltál másokkal?
2015. szept. 16. 13:38
 3/17 A kérdező kommentje:
Nem pénzért... Sajnos magamtól.. és ha szex közben elélvezek,olyan mintha villám csapna belém, nagyon nagy szégyenérzetem lesz
2015. szept. 16. 13:46
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
szerintem bi. és sajnálom ami történt, milyen undi a saját unatesóddal. Nem beszéltél vele erről?
2015. szept. 16. 18:19
 5/17 A kérdező kommentje:
Igen én is sajnálom, mert ha nem tette volna meg, teljesen máshogy alakult volna az életem...Nem beszélünk róla,.. olyan mintha meg sem történt volna... Ja és azt elfelejtettem írni, hogy a saját öccsével is próbálkozott... és ez komoly.
2015. szept. 16. 18:35
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
és a szülei tudják milyen peverz fiuk van?
2015. szept. 16. 19:23
 7/17 A kérdező kommentje:
Én úgy gondolom, és sz.tem biztos, hogy erről nem tudnak. Neki is már vagy 6 éve barátnője van, és az öccsének már 3 gyereke.
2015. szept. 16. 19:45
 8/17 A kérdező kommentje:
ja, és az is felmerült bennem, hogy az én szüleim miért nem vették észre....
2015. szept. 16. 19:48
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha ezt unokatesód nem tette volna, akkor is ugyanúgy biszex lennél, mint most. Az, hogy ezt a korábbi élmények és társadalom miatt nem tudod elfogani, az egy másik kérdés.
2015. szept. 16. 21:08
 10/17 anonim ***** válasza:
94%

A dákónak mindegy hogy hova dugják, vagy ki szopja, ha nem tudsz róla!(ezért tudod "megdugni a kezed")

A többi csak az agy játéka. Csajozz bátran, és ha megkívánsz egy seggbedugit, hát tartsd oda! Ne agyalj ezen!

És főleg ne legyen szégyenérzeted!

2015. szept. 16. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!