Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszexuális vagyok? Röviden...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszexuális vagyok? Röviden próbálom leírni. Kb 10 éves voltam mikor az unokatesóm kezdett megrontani,4 évvel idősebb tőlem. Fokozatosan kellett neki csinálnom. , először kézzel. Stb. ha nem akartam csinálni, vagy hagyni akkor erőszakos volt.

Figyelt kérdés
Hónapok teltek így el,de arra tisztán emlékszem, hogy mikor először sikerült betennie( addig ő is én is azt hittem, hogy bent van) egy világ omlott össze bennem. Ezután már folyton így csinálta, és szégyenlem nagyon, de utána már én is akartam.Ez így ment a középiskoláig. Ott már sokat csajoztam, szerelmes is lettem stb.. Viszont ami történt nem tudtam elfelejteni, és voltam más férfiakkal is. Egyáltalán, nem vonzódom a fiúkhoz, sosem csókolóztam,ölelkeztem, meg ilyen dolgok. 29/F

2015. szept. 16. 10:39
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
# 9/10-es nek. Én alapból úgy gondolom, hogy nem lennék az és úgy hiszem, hogy nem is vagyok. Már az óvodában is doktorosat játszottam a lányokkal. A nőket megnézem az utcán, a fiúkat nem. Egy társaságban is jól érzem magamat, egy fiú barátom-ismerősöm nem gondolná/gondolja voltam fiúval. Szerintem egy ilyen korai trauma ami sokáig kitartott vezethet ahhoz, hogy a saját nemeddel legyél a későbbiekben.
2015. szept. 16. 21:26
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem Te a megrontás miatt lettél bi.

Ha meg akarsz tőle szabadulni, akkor kineziológust ajánlok!

2015. szept. 17. 09:07
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

A dolog állás pontja az, hogy fiatal kamasz korodban szereztél egy erős szexuális traumát, és ezt nem tudtad feldolgozni. Az, hogy voltál más férfiakkal arra irányulhatott, hogy ezt megtedd. Az unokatesóddal, ha lehet így nevezni, valószínűleg szörnyű lenne beszélned. Valakivel, akivel közeli a kapcsolatod ezt meg kéne szereintem beszélned, mert azt a sok mocskot ki kell adni.

Egyébként lehet, hogy Stockhol-szindrómád van, nézz utána.

2015. szept. 17. 15:43
 14/17 anonim ***** válasza:
95%

Az első sexuális élményed trauma volt,ez alapbol elb@_szott nálad valamit,pláne hogy rokonnal volt.

Az hogy voltál más férfiakkal is abból arra következtettek,hogy kerested az identitásod: "már én is akartam" mert élvezted. Viszont a szégyen érzet elnyomja az örömöd ami volna belőlle.

Nem merném azt állitani,hogy bisex ennél,ha normális életed lett volna. esetleg az inkább heteró kategoriába esnél.

ja stockholm szindrómád biztos,hogy nincs.

egy sexuálpszichologust keress,az segithet.

2015. szept. 17. 17:43
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Kérdésedre csak akkor lehetne választ adni, ha tudnánk, hogy az "és voltam más férfiakkal is" kitétel milyen helyzetre vonatkozik, ahol te voltál a kezdeményező vagy a másik fél. Az ilyen fiatal kori megrontásnál épp az a fő gond, hogy a kapcsolat létesítésekor fennálló gátlás az egyik nem irányában az ilyen irányú tapasztalatok birtokában erősen megszűnővé vált, mintegy kitaposott ösvény lett a homoszexuális nemi cselekmény felé.
2015. szept. 19. 18:20
 16/17 A kérdező kommentje:
Minden esetben amikor más fiúval-fiúkkal voltam, Én voltam a kezdeményező... de élvezés után mindig megbántam..
2015. okt. 29. 15:52
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy simán kérheted a barátnődet, hogy elégítsen ki anális úton, és akkor nem kell pasikhoz fordulni. Minden hetero azt mondja hogy milyen gaz az anal, pedig a prosztata király orgazmushoz tud vezetni. Van pár olyan nyitott hetero haverom, akik kipróbáltak már így a párjukkal. Szerintem ebben semmi gaz nincsen, ettől nem leszel bi. Csak tudod hogy az egy másfajta élvezet.
2020. dec. 21. 01:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!