Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap úgy vettem észre, hogy nyomul rám egy Milf. Ott volt a lánya is, együtt felvételiztünk. Sajnos nem kértem el a számát az anyukának. Mit kellett volna csinálnom?
Figyelt kérdés
az a baj a lánya ott volt...különben meghívtam volna vmire.
Nevét se tudom. Facen kerestem a lánya ismerősei között, de nem találom. Mit csináljak ? Megkívántam az anyukát és nem tudom elfelejteni.
2015. júl. 2. 18:29
1/10 anonim válasza:
Kérd el a lányától anyuka számát.
2/10 anonim válasza:
lakcimre menj várd meg mikor haza jön a mami és lecsapsz rá
3/10 anonim válasza:
Az első kettőn kívül más értelmesebb tanácsot nem tudok adni ,csak azt ,hogy ha nem teszed meg egy életen át bánni fogod!
4/10 A kérdező kommentje:
nem tudom ,hogy van-e férje. Néztem a kezét, de nem láttam jegygyűrűt.
2015. júl. 2. 19:35
5/10 A kérdező kommentje:
Amúgy ő kezdeményezte a beszélgetést velem. Akkor pont nem volt ott a lánya...
2015. júl. 2. 19:36
6/10 anonim válasza:
Szedd fel mindkettőt...lesz miről beszélni az egyetemen a haverokkal meg a bevállalós csajokkal :D
7/10 A kérdező kommentje:
lánya nem tetszik
2015. júl. 2. 20:16
8/10 anonim válasza:
Mondjuk azért az gyanús ,hogy imádod a milfeket a neved és tegnap pont egy Milf beszélgetett veled.
De ha igaz ,akkor a lányát kérdezd a facebookon.
9/10 A kérdező kommentje:
nem kérdezhetem meg csak úgy a lányát, hogy héé anyud számát megadod mert tetszik nekem...
Lánya ismerősei úgy van beálíltva, hogy csak azokat látom akik nekem is az ismerőseim...
Lehet fent sincs az anyuka facen....
2015. júl. 2. 21:39
10/10 anonim válasza:
Elég gáz,ha az anyuka jobban néz ki,mint a lánya:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!