Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy kapcsolatban mennyi idő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kapcsolatban mennyi idő után illik lefeküdni a másikkal?

Figyelt kérdés

Hány találkozót illik a szex előtt ejteni?

Szeretném ha a pasim akivel ismerkedem komolyan venne engem így szeretném meg tudni mennyit kellene várnom a szexel.

2017. jan. 14. 18:38
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Ha nem a szextől függ akkor mitől?

De úgy tudom hogy a fiúk lenézik a könnyű nőcskéket akkor most számít a szex vagy nem?

2017. jan. 14. 22:51
 12/15 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy nincs kontkret időkhöz kötve, úgyis érezni fogod talán mar az elő tandin esetleg második vagy 5dik de mindegy ha igy érzed hogy akarod kívánod ne az döntsön hogy hanyadik randin vagytok tul...
2017. jan. 15. 00:11
 13/15 anonim ***** válasza:

Kérdező:

Szerintem keversz valamit.

A szex az számít és fontos egy kapcsolatban, az igaz. De egy kapcsolat csak attól nem fog működni, ha szexeltek, ahhoz érzelem is kell, és fordítva is igaz.

Azt meghatározni nem tudod, hogy mennyi randi, vagy tali kell hozzá.

Sokáig húzni viszont nem szabad, mert akkor a srác komolytalannak fog nézni és hamar kiábrándulhat. Legtöbbször a fórumokban és cikkekben fél évet írnak maximum, mert szerintük ha egy lány hosszabb ideig nem akar lefeküdni a pasijával, akkor még nem áll készen egy kapcsolatra, de lehetnek kivételek.

2017. jan. 15. 10:11
 14/15 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm a válaszokat!
2017. jan. 15. 13:02
 15/15 anonim ***** válasza:
Mi több mint másfél év után feküdtünk le a párommal , de ez a korotoktól is függ. Szerintem olyan 3-4 hónap az ideális.
2017. jan. 15. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!