Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más lánynak is izgató szexuálisan az ilyen pénisz?
Nagyon erotikusnak tartom, ha egy pasi ott lent nagyon szőrös. Felizgat, ha minél dúsabb a szőr a heréken, gátján, fenekén is, és persze az ágyékán is egész a köldökéig fut, és ha még a farkán is van egy kevés, attól végképp kész vagyok, bár az ilyen nagyon ritka, de volt egy ilyen pasim.
Egyedül vagyok ezzel a defekttel, vagy vannak hozzám hasonló lányok? Ha igen, megírjátok, titeket hol izgat a fanszőr és miért?
23L
Nevettem ezen a kérdésen és a reakciókon :D
Na akkor amit most írok az sok embernél kicsapja a biztosítékot szerintem.
Én régebben addig növesztettem amíg csak bírtam, kíváncsi voltam meddig nő. Szoktam simizni is a dús szőrikém :3
Valamiért aztán elkezdtem csupaszra borotválni. Eleinte borzasztó volt, hogy a sok hűhó semmiért... aztán csak hajnyíróval, fazonra és inkább csak a farkam borotváltam simára. Szerintem sokkal kényelmesebb ha van szőr, puha és mivel a szőrön pihen, nem ér össze a bőrömmel, herémmel, így jobban szellőzik, nem izzad. Valamiért azt gondolom, hogy a lányok jobban szeretik a rövid fazont vagy a csupaszt, így általában nyírom. Fogalmam sincs mitévő legyek :| Most épp rövidre van nyírva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!