Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Más lánynak is izgató szexuáli...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más lánynak is izgató szexuálisan az ilyen pénisz?

Figyelt kérdés

Nagyon erotikusnak tartom, ha egy pasi ott lent nagyon szőrös. Felizgat, ha minél dúsabb a szőr a heréken, gátján, fenekén is, és persze az ágyékán is egész a köldökéig fut, és ha még a farkán is van egy kevés, attól végképp kész vagyok, bár az ilyen nagyon ritka, de volt egy ilyen pasim.

Egyedül vagyok ezzel a defekttel, vagy vannak hozzám hasonló lányok? Ha igen, megírjátok, titeket hol izgat a fanszőr és miért?

23L

2017. jan. 14. 13:39
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
56%
Dús szűrű Kingkong jeletkezik.:D
2017. márc. 15. 16:23
 32/34 anonim ***** válasza:
68%
Elég hülye aberráció.
2017. máj. 27. 12:01
 33/34 anonim ***** válasza:
Alapból én is ilyen szőrös típus vagyok, de én undorodom saját magamtól, ha túl hosszú a szőr, így rendszeresen végigtrimmelem magam mindenhol. Mindenesetre azért örülök, hogy még mindig vannak lányok, akinek a szőrös pasik jönnek be :)
2017. máj. 27. 12:21
 34/34 anonim ***** válasza:

Nevettem ezen a kérdésen és a reakciókon :D

Na akkor amit most írok az sok embernél kicsapja a biztosítékot szerintem.

Én régebben addig növesztettem amíg csak bírtam, kíváncsi voltam meddig nő. Szoktam simizni is a dús szőrikém :3

Valamiért aztán elkezdtem csupaszra borotválni. Eleinte borzasztó volt, hogy a sok hűhó semmiért... aztán csak hajnyíróval, fazonra és inkább csak a farkam borotváltam simára. Szerintem sokkal kényelmesebb ha van szőr, puha és mivel a szőrön pihen, nem ér össze a bőrömmel, herémmel, így jobban szellőzik, nem izzad. Valamiért azt gondolom, hogy a lányok jobban szeretik a rövid fazont vagy a csupaszt, így általában nyírom. Fogalmam sincs mitévő legyek :| Most épp rövidre van nyírva.

2018. nov. 29. 21:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!