Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más lánynak is izgató szexuálisan az ilyen pénisz?
Nagyon erotikusnak tartom, ha egy pasi ott lent nagyon szőrös. Felizgat, ha minél dúsabb a szőr a heréken, gátján, fenekén is, és persze az ágyékán is egész a köldökéig fut, és ha még a farkán is van egy kevés, attól végképp kész vagyok, bár az ilyen nagyon ritka, de volt egy ilyen pasim.
Egyedül vagyok ezzel a defekttel, vagy vannak hozzám hasonló lányok? Ha igen, megírjátok, titeket hol izgat a fanszőr és miért?
23L
Ha szőrös is,legalább vágja rövidre. Nem izgatóbb csak higénikusabb
22L
Az én véleményem az, hogy a péniszen és a golyókon ne legyen szőr. De a pénisz fölött már más a helyzet, ott már lehet és ha ez egy vékony vonalban a köldökig folytatódik az nagyon izgató...
28N
Utolso, szopasnal miert zavaro, nagyobb a szor, mint a penisz? :D:D:D:D:D:D:D
Nekem szoros 27/F, van egy hosszu csik is a koldokomig, hasam tobbi resze sima. Olloval szoktam kicsire levagni a szorzetet a nemi szervem korul,hogy ne izzadjon, baratnom szereti.
Miert izgato egy csupasz? Nincs semmi ferfiassag benne, sokan meg a labukrol is levagjak, ilyenkor egy jot kacagok ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!