Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más lánynak is izgató szexuálisan az ilyen pénisz?
Nagyon erotikusnak tartom, ha egy pasi ott lent nagyon szőrös. Felizgat, ha minél dúsabb a szőr a heréken, gátján, fenekén is, és persze az ágyékán is egész a köldökéig fut, és ha még a farkán is van egy kevés, attól végképp kész vagyok, bár az ilyen nagyon ritka, de volt egy ilyen pasim.
Egyedül vagyok ezzel a defekttel, vagy vannak hozzám hasonló lányok? Ha igen, megírjátok, titeket hol izgat a fanszőr és miért?
23L
nekem dús hosszu a szőr a péniszemnél meg a zacsim és a fenék vágásba is
Barátnőmnek tetszik imádom amikor beletúr
Őt nem zavarja szopáskor 21f
Hű, hmm, na ez az... Nem semmi...
Ha a barátnőmnek ez tetszene akkor sokkal könnyebb dolgom lenne, nem kéne csupaszítani.
Őszintén szólva barátnő nélkül is igazítottam rajta mert elsősorban ugye az ember önmagának akar megfelelni és nekem nem tetszett magamon a bunda, meg főleg nyáron nagyon betud melegedni.
Másodsorban meg a párunknak akarunk tetszeni jó esetben, igy próbálunk alkalmazkodni.
Régen el nem bírtam volna képzelni a szőröset. Az exeimnek mindig sima volt. Aztán a mostani párommal mikor odakerült a sor,odanyúltam és szőrös volt! Nagyon meglepődtem,még soha nem láttam olyat,kicsit meg is ijedtem. 😂 De most már nagyon szeretem. Elsem bírnám képzelni teljesen csupaszon. Annyi,hogy néha rövidebbre nyírja.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!