Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Más lánynak is izgató szexuáli...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más lánynak is izgató szexuálisan az ilyen pénisz?

Figyelt kérdés

Nagyon erotikusnak tartom, ha egy pasi ott lent nagyon szőrös. Felizgat, ha minél dúsabb a szőr a heréken, gátján, fenekén is, és persze az ágyékán is egész a köldökéig fut, és ha még a farkán is van egy kevés, attól végképp kész vagyok, bár az ilyen nagyon ritka, de volt egy ilyen pasim.

Egyedül vagyok ezzel a defekttel, vagy vannak hozzám hasonló lányok? Ha igen, megírjátok, titeket hol izgat a fanszőr és miért?

23L

2017. jan. 14. 13:39
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
92%

nekem dús hosszu a szőr a péniszemnél meg a zacsim és a fenék vágásba is

Barátnőmnek tetszik imádom amikor beletúr

Őt nem zavarja szopáskor 21f

2017. jan. 15. 07:56
 12/34 anonim ***** válasza:
65%
Az elso kommenten besirtam :))))))
2017. jan. 21. 00:13
 13/34 anonim ***** válasza:
95%
2017. jan. 21. 16:26
 14/34 A kérdező kommentje:

Hű, hmm, na ez az... Nem semmi...

2017. jan. 21. 16:34
 15/34 anonim ***** válasza:
95%
A hasa alján lévő szőrt én is imádom! a lejjebbivel elvagyok, nem zavar de nem is izgat, viszont amit esetleg számba is veszek az ne legyen szőrős, ezt ő is megérti. Szóval ha maga a pénisze szőrős, az nekem inkább undi mint izgató.
2017. febr. 7. 18:23
 16/34 anonim ***** válasza:
Èn is 23/L vagyok és igen! Imádom az ilyen fiúkat!
2017. febr. 16. 18:44
 17/34 anonim ***** válasza:
Nekem ilyen szerencsére, több lány is imádta. Gáton és fenéken kifejezeten szerették. f20
2017. febr. 16. 18:52
 18/34 anonim ***** válasza:
100%

Ha a barátnőmnek ez tetszene akkor sokkal könnyebb dolgom lenne, nem kéne csupaszítani.

Őszintén szólva barátnő nélkül is igazítottam rajta mert elsősorban ugye az ember önmagának akar megfelelni és nekem nem tetszett magamon a bunda, meg főleg nyáron nagyon betud melegedni.

Másodsorban meg a párunknak akarunk tetszeni jó esetben, igy próbálunk alkalmazkodni.

2017. febr. 16. 19:04
 19/34 anonim ***** válasza:
100%

Régen el nem bírtam volna képzelni a szőröset. Az exeimnek mindig sima volt. Aztán a mostani párommal mikor odakerült a sor,odanyúltam és szőrös volt! Nagyon meglepődtem,még soha nem láttam olyat,kicsit meg is ijedtem. 😂 De most már nagyon szeretem. Elsem bírnám képzelni teljesen csupaszon. Annyi,hogy néha rövidebbre nyírja.

22L

2017. febr. 25. 14:10
 20/34 anonim ***** válasza:
52%
Nekem természetesen szőrös. Ha van barátnőm és kéri, akkor rövidebbre vágom, de sosem borotválom. Most hosszú szőr van rajta mert nincs barátnőm. F.
2017. febr. 25. 14:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!