Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más lánynak is izgató szexuálisan az ilyen pénisz?
Nagyon erotikusnak tartom, ha egy pasi ott lent nagyon szőrös. Felizgat, ha minél dúsabb a szőr a heréken, gátján, fenekén is, és persze az ágyékán is egész a köldökéig fut, és ha még a farkán is van egy kevés, attól végképp kész vagyok, bár az ilyen nagyon ritka, de volt egy ilyen pasim.
Egyedül vagyok ezzel a defekttel, vagy vannak hozzám hasonló lányok? Ha igen, megírjátok, titeket hol izgat a fanszőr és miért?
23L
Az nagyon szőrösnek számít, és szerintem nagyon jól is néz ki, főleg a heréiden az a dús szőr. (De ezt nem azért írom, hogy privizz.)
21 es a szőröd okés, de az undis hogy le vagy metélve...
Miért csonkítottad meg magad?!
Visszataszító, nem higénikus és gondolom senkinek nincs 69-be kedve szörgolyót köpködni.
23-N
Ahogy természet adja.
Eddig azt hittem, mindenkinek ilyen. Leszámítva falloszon lévő szörzet.
Normális lányok ezt szeretik, igen.
Már hogyne volna higiénikus. Higiénikusabb, mint a csupasz, ez az orvostudomány álláspontja. Másrészt nem értem, miért kell ezt a szőrhullás dolgot túldimenzionálni. Aki nyalt/szopott már fanszőrös punit/farkat, az nagyon is jól tudja, hogy nincs folyton tele a szád vele. Ha így lenne, már a 70-es években borotválta volna mindenki. Sőt; az 1770-esben.
De az ízlésedet elfogadom, csak a sztereotípiákat nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!