Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mitől lehet?
Figyelt kérdés
Húsz éves vagyok. Összesen körülbelül 5 pasival voltam együtt a két éve tartó szexuális pályafutásom során. A pettinget (orál és ujjazás együtt) mindegyikkel élveztem, orgazmusom is volt tőle. Egyedül is élvezem a masztit sokszor van hogy hason fekve feldugok magamnak valamit, csiklónál simogatom magam közben és akkor hamar elmegyek.
Azonban az aktust egyáltalán nem élvezem. Amolyan semleges érzés az egész sosem volt még sima szextől orgazmusom.
Szerintetek ez mi? Aszex lennék?:/
2017. jan. 13. 11:55
11/11 anonim válasza:
Mára szokás lett elfelejteni, hogy a nő nem férfi. Neki nem mindegy, hogy kivel szexel, mert a hüvelyi orgazmushoz sok esetben jó adag érzelmi háttér is kell.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!